Ana sayfa Sosyal Medya Atakan Hoşgören’e dikkat! İçimizdeki Ateş dizisinde hızlı bir şekilde sivrilecek!

Atakan Hoşgören’e dikkat! İçimizdeki Ateş dizisinde hızlı bir şekilde sivrilecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmaya başlanan İçimizdeki Ateş, ilk bölümü ile reytinglerde beklentilerin altında kalsa da hikayesi ile öne çıkmayı hak eden bir proje olarak dikkatleri çekiyor. Yaz döneminde dram dizisi olarak öne çıkan İçimizdeki Ateş de tecrübeli isimler Burak Sevinç ile Ceren Benderlioğlu’nu başrolde izliyoruz.

Genç oyuncular arasında ise İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu ve Gizem Arıkan bulunuyor. Stajyer avukatların bir hukuk bürosunda yaşadığı olayların ekrana getirildiği dizi, adalet arayanlar için önemli bir sınav olarak da gözüküyor.

Adaletin ve doğruluğun peşinden giden bu hukuk bürosunda gençlerin yaşadıklarının öne çıkacağı hikaye yaz döneminin farklı projelerinden birisi oldu. Yeni dizide başrolde yer alan İpek Filiz Yazıcı, her karakterin kendi hikayelerinin olduğunu ve her birinin farklı bir yolculuğu ekrana yansıtacağını söyledi.

Atakan Hoşgören'e dikkat! İçimizdeki Ateş dizisinde hızlı bir şekilde sivrilecek! 8

İçimizdeki Ateş dizisinde Mert, Bahar, Hale ve Ege hukuk fakültesinden mezun olmuş genç avukatlar olarak izleyicilerle buluşmaya başladı. Dizide Hale olarak izlediğimiz İpek Filiz Yazıcı, “Bilmedikleri yollara giriyorlar ve oradan bir şekilde çıkmayı öğreniyorlar” diyerek aslında bir hayat mücadelesinin ekrana yansıyan bir dizi olduğuna dikkat çekti.

Atakan Hoşgören'e dikkat! İçimizdeki Ateş dizisinde hızlı bir şekilde sivrilecek! 9

Dizide Ege karakterinde izlediğimiz Atakan Hoşgören de pratik zekasıyla herkesi kendisine hayran bırakan bir genci canlandırıyor. Oyuncu, “Hepimiz bir yerde birleşiyoruz ve bu farklı hikayeler bir yerde toplanıyor. Tabii bunun sonucunda aşk ortaya çıkıyor. Sonrasında bir sürü eğlenceli şey ortaya çıkıyor. İzleyenler için çok renkli şeyler görecekler. Evet, Ege sayesinde eğlenecekler” diye konuştu.

İçimizdeki Ateş dizisinin trajik hikayeleri arasında Ege karakterinin halleri birçok izleyiciyi gülümsetecek. Eğlenceli birisi olmasının yanı sıra pratik zekasıyla da bu karakter Atakan Hoşgören’in oyunculuk sınavında önemli bir yer tutacak.