Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hakan Dinçkol yeni dizinin sloganı gibi konuştu, aşk varsa umut da var!

Hakan Dinçkol yeni dizinin sloganı gibi konuştu, aşk varsa umut da var!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelecek olan yeni günlük dizisi Aşk ve Umut başlıyor. Umudun, yeniden başlamanın ve aşkın hikayesinin konu alındığı, yayınlanan tanıtımları ile sosyal medyada da büyük beğeni kazanan dizi, ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Aşk ve Umut ile izleyici karşısına çıkacak olan ve çok heyecanlı olduğunu ifade eden Hakan Dinçkol,  aşk varsa umudun da her zaman var olacağını söyledi. Oyuncu, “Varoluş temelimizdeki vazgeçilmez duygudur Umut. Aşk da içinde bir çok duyguyu barındırır. Aşk varsa umut hep vardır” ifadelerini kullandı.

Hakan Dinçkol yeni dizinin sloganı gibi konuştu, aşk varsa umut da var! 7

İzleyicilerin kendilerinden bir şeyleri bu dizide bulabileceğini ifade eden Hakan Dinçkol, şöyle konuştu: “Herkesin kendinden bir şey bulacağı, hayatın içinden bir hikayeyle geliyoruz. Aynı zamanda hikâyeyi besleyen karakterlerin ters köşeleri izleyiciyi şaşırtacak. Hikâyenin hırslı ve entrikalı yönleri daha da ilgi çekiyor.”

Heyecanın çok büyük olduğunu gizlemeyen oyuncu, son dönemde Yargı dizisinde Cüneyt karakteri ile çok dikkat çekmişti. Oyuncu ayrıca Senden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisinde de Ali Bıçakçı karakteriyle ekranda yer almıştı.

Aşk ve Umut’un yönetmenliğini Gürsel Ateş ve Reyhan Usta üstlenirken oyuncu kadrosunda ise şu isimler bulunuyor:

“Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül),Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet), Duygu Keser (Yıldız).”

Aşk ve Umut 26 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal D’de…