Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinden sonra Gülçin Santırcıoğlu ekrana yine çok etkili bir dönüş yaptı!

Hercai dizisinden sonra Gülçin Santırcıoğlu ekrana yine çok etkili bir dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde çok farklı karakterlerden birisi de İfakat oldu. Dizide Gülçin Santırcıoğlu’nun başarıyla canlandırdığı bu karakter, zenginlik saçtığı halleriyle dikkatleri çekti.

Gülçin Santırcıoğlu, uzun yıllara yayılan başarılı performanslarına bir yenisini daha ekledi. Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan dizide oyuncu, Korhan ailesinin dul kalmış büyük gelini olan İfakat karakterini canlandırıyor. Bir trafik kazası sonrasında hem kocasını hem de bebeğini kaybetmenin acısını yaşayan İfakat, Yalı Çapkını dizisinin en renkli karakterlerinden birisi oldu.

Hercai dizisinden sonra Gülçin Santırcıoğlu ekrana yine çok etkili bir dönüş yaptı! 8

Halis Ağa tarafından yalının hanımı olarak konumlandırılan İfakat’in zenginlik ve güç gösterisinde Gülçin Santırcıoğlu’nun başarılı performansını izlemekteyiz.

En iyi yaş alan kadın oyunculardan birisi olarak gösterilen Gülçin Santırcıoğlu, zengin ve güçlü bir ailenin gelini olarak etkileyici bir rol ortaya koyuyor.

2005 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Elveda Rumeli isimli fenomen dizide Hatice karakteri ile büyük popülerlik kazandı. Son dönemde Diriliş Ertuğrul, Nefes Nefese ve Hercai isimli dizilerde yer alan oyuncu, bir süre ara verdiği televizyon ekranına Yalı Çapkını ile dönüş yaptı.

Hercai dizisinden sonra Gülçin Santırcıoğlu ekrana yine çok etkili bir dönüş yaptı! 9

2019 ve 2020 yıllarında Hercai dizisinde canlandırdığı Sultan Arslanbey karakteri ile büyük beğeni kazanan oyuncunun, yeniden ekranlara dönüşü hayranlarını da çok memnun etti.