Ana sayfa Dizi Haberleri Tam aradığını bulan Murat Yıldırım ile Teşkilat bambaşka bir havaya kavuşacak!

Tam aradığını bulan Murat Yıldırım ile Teşkilat bambaşka bir havaya kavuşacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi ilk 2 sezondaki müthiş başarısının ardından, üçüncü sezona daha da iddialı hazırlanıyor. Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmasının ardından başrol erkek oyuncusu olan Murat Yıldırım, gelen görüntülere bakılır ise tam da aradığını bulmuşa benziyor.

Aziz isimli dizide geçen sezon etkili performansı ile gündemde yer alan Murat Yıldırım, yaz döneminde yenilenen hikayenin yapımcı ve Show TV tarafından beğenilmemesi sonrasında kendisine Teşkilat dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Murat Yıldırım’ın yeni sezonda yine bir aksiyon dizisi ile ekrana dönecek olması da hayranlarını çok mutlu eden bir gelişmeydi. Ramo’nun iki sezon süren etkileyici hikayesinin ardından, geçen sezon da Aziz dizisinde yine aksiyon dolu anlar yaşatan Murat Yıldırım, Teşkilat dizisinde de tam kendisine yakışan bir rolü bulmuş oldu.

Tam aradığını bulan Murat Yıldırım ile Teşkilat bambaşka bir havaya kavuşacak! 7

Ömer karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, hikayede ajan rolüyle yine Türkiye için sahada canını ortaya koyan bir istihbarat elemanı olarak yer alacak.

Deniz Baysal’ın canlandırdığı Zehra karakteri ile Ömer’in geçmişleri de şimdiden merak konusu oldu. Deniz Baysal ve Murat Yıldırım ikilisinin de dizide çok iyi bir partnerlik süreci yaşamaları bekleniyor.

Teşkilat dizisinin üçüncü sezonuyla 2 Ekim Pazar günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Şimdi herkes heyecanla Murat Yıldırım’ın yer alacağı ilk bölümü bekliyor.