Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisi çok sevilen bir oyuncuyu dört yıl sonra setlere döndürüyor!

Hakim dizisi çok sevilen bir oyuncuyu dört yıl sonra setlere döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok iddialı gelen yeni dizisi Hakim, güçlü oyuncu kadrosuyla bomba gibi izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerine başlanan dizi oyuncu kadrosuna dört yıldır setlerden uzak çok sevilen bir oyuncuyu daha ekledi.

ABD yapımı Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olacak Hakim dizisinin çekimlerine başlandı. Ancak ilk bölümün ne zaman ekrana geleceği konusunda hala bir açıklama yapılmadı. Çekimler son hızıyla sürüyor.

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği Hakim dizisi çok güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Erdal Beşikçioğlu’nun, oğlunu kurtarmaya çalışan hakimi canlandıracağı dizinin oyuncu kadrosuna uzun süredir setlerden uzak olan Burcu Kara da katıldı.

Hakim dizisi çok sevilen bir oyuncuyu dört yıl sonra setlere döndürüyor! 7

2004 yılında Haziran Gecesi dizisindeki rolüyle hem setlere adım atan hem de kariyerinin ilk çıkışını yapan Burcu Kara yer aldığı projelerde çok seçici. Başarılı oyuncu bugüne kadar Elveda Derken, İpsiz Recep, Maskeli Balo, Tatar Ramazan gibi dizilerde rol aldı.

2018 yılında Keşke Hiç Büyümeseydik isimli diziden sonra setlere ara veren Burcu Kara, şehir hayatından uzaklaşarak bir köye yerleşmişti. Bu süreçte eşiyle birlikte çiftçilikle uğraşan Kara, 2020 yılında Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

Dizide, orijinal yapımda ABD’nin en ünlü oyuncularından biri olan Bryan Cranston’ın canlandırdığı hakim karakterine usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu hayat verecek. Ona eşlik eden usta oyuncu kadrosunda ise Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Gülsen Tuncer, Hasibe Eren gibi isimler var.

Rakipleri için şimdiden büyük bir tehdit oluşturan Hakim dizisinin yayınının mart ayı içerisinde başlaması bekleniyor.