Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in yıldızları Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun, gerekirse çok güzel yalan söyleyebilir!

Kardeşlerim’in yıldızları Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun, gerekirse çok güzel yalan söyleyebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi genç isimleri öne çıkartan bir proje olarak dikkat çekiyor ve son dönemin en çok konuşulan iki ismi de bu yapımda rol alıyor. Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Doruk karakteri ile, Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye karakteri izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinin en çok sevilen çifti de olan ikili, aralarındaki 10 yaş farka rağmen de birbirleri ile uyumlu görüntü çiziyor. 26 yaşındaki Onur Seyit Yaran, 2016 yılında Best Of Turkiye yarışmasında birincilik elde etti. Yakışıklılığı tescilli olan oyuncu, aynı zamanda yalan söyleme konusunda da kendisine çok güveniyor.

Dizi TV programına konuk olan iki genç oyuncu, “Yalan söyler misiniz, bu konuda yetenekli misiniz?” şeklindeki soruyu yanıtladı. Her iki oyuncu da meslekleri icabı olarak da çok iyi yalan söylediklerini ifade etti.

Kardeşlerim'in yıldızları Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun, gerekirse çok güzel yalan söyleyebilir! 7

Su Burcu Yazgı Coşkun, “Ben yalan söylemeyi tercih etmiyorum tabii ki, ama söylesem de güzel söylerim. Malum oyuncuyuz, becerebiliriz” dedi.

Onur Seyit Yaran, partnerine göre yalan söyleme konusunda çok daha usta olduğunu açık açık ifade etti. Sevdiklerine ve yakınlarına ciddi konularda yalan söylemediğinin altını çizen oyuncu, “Durumu kurtarmak için çok güzel yalan söylerim” diyerek iddialı konuştu.

İşte Onur Seyit Yaran hayranlarını şaşırtacak olan o sözler:

“Ben çok iyi yalan söylüyorum. Öyle böyle değil yani. Tabii ki sevdiklerime ve yakınlarıma ciddi konularda yalan söylemiyorum ama, durumu kurtarmam gerektiği zamanlarda çok güzel yalan söylüyorum. Hatta söylediğim yalanın gerçeğe dönüşmüşlüğü var. 2 saat sonra söylediğim bir yalan gerçeğe dönüştü. İleriye dönük de yalan söyleyebiliyorum. Öyle bir yalancılık.”