Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisini ayakta tutmak için her yol deneniyor, işte son ayrılık!

Hakim dizisini ayakta tutmak için her yol deneniyor, işte son ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Hakim dizisinin pazartesi akşamlarına damga vuracağı iddiası ne yazık ki gerçekleşmedi. Çok etkili bir oyuncu kadrosunun buluştuğu dizi, ABD’de yayınlanan ve büyük ilgi gören Your Honor isimli diziden uyarlandı.

Hakim dizisi yıllarca adaletle karar vermiş bir babanın, oğlu suçlu hale gelince yaşadığı adalet ile vicdanı arasındaki ikileme ışık tutuyor… Dizinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı. Çok etkili bir oyuncu kadrosunun yer aldığı dizide Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde izliyoruz. Ayrıca; Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Hasibe Eren ve Ebru Özkan da dizinin en etkili isimleri olarak dikkatleri çekiyor.

Hakim dizisinde genç oyuncuların da katkı verdiği geniş oyuncu kadrosu işini başarıyla yapıyor. Ancak hikayenin izleyicileri yeterince tatmin etmediği gerçeğini de görmek lazım. Başladığı günden bu yana Hakim dizisi pazartesi rekabetinde etkili olmaya çalışsa da reytingler beklentilerin altında gerçekleşti.

Ortalama oranlara bile ulaşmakta zorlanan Hakim dizisinde önce yönetmen değişikliği yaşandı. Ardından ise hikaye konusunda bir değişim yaşanması amacıyla senarist ile yollar ayrıldı. Altıncı bölüm ile birlikte yeni yönetmen ile birlikte değişim başlarken, senaristin de yedinci bölümden sonra değiştirilmesi dikkat çeken bir gelişme oldu.

Sekizinci bölümden itibaren dizinin hikayesini Günay Günaydın yazacak. Bu değişikliklerin Hakim dizisinin daha çok ilgi görmesini sağlayıp sağlayamayacağını ise önümüzdeki haftalarda görebileceğiz.