Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar’ın kızına koyacağı isim belli oldu!..

Demet Evgar’ın kızına koyacağı isim belli oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Demet Evgar geçtiğimiz haftalarda altı yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlenmişti.

Üç aylık hamile olduğu iddiaları sonrası nikah masasına oturan Demet Evgar’ın kız çocuğu olacağı ortaya çıktı. Hayranları, ünlü oyuncunun bebeğine vereceği ismi merak etmeye başlamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; güzel oyuncu kızına hem en sevdiği şiir olan, hem de gözlerinin rengi olan ‘Mavi’ adını verecek.

Demet Evgar'ın kızına koyacağı isim belli oldu!.. 7

Demet Evgar, 2018’de bir derginin Mayıs 2018 sayısı için de Edip Cansever’in ‘Mavi Huydur Bende’ şiirinin dizelerini okumuştu.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) Türkiye Ofisi’nin ilk ‘İyi Niyet Elçisi’ seçilen Demet Evgar, bebek beklediği iddialarıyla ilgili de herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Evlendiğinde hamile olduğu haberleri üzerine  olumlu ve olumsuz pek çok yorum alan oyuncu, magazin gündeminde bir süre konuşuldu.

Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından; Demet Evgar ve Levent Babataş çiftinin düğünü dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleşecek.