Ana sayfa Dizi Haberleri Hale öldü! Vartolu meydan okudu! Yamaç sinir krizi geçirdi! Çukur yine nefes kesti…

Hale öldü! Vartolu meydan okudu! Yamaç sinir krizi geçirdi! Çukur yine nefes kesti…

tarafından zk zk
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’da dün akşam çok çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Baykal’ın gazeteci Hale’yi öldürttüğü anlarda yürekler ağza geldi. Namlunun ucundaki Aliço’nun da öldürülüp öldürülmeyeceğini o sahnelerde nefesler tutularak izlendi. Hale’ye için için tutulan Aliço’nun o anlardaki acısı ise ekran başındakilerin de gözlerini doldurdu.

Ay Yapım imzalı Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümüne Vartolu’nun Çukur’a geri dönüşü de damgasını vurdu. Kahvenin önünde herkese İdris’in oğlu olduğunu söyleyen Vartolu ile Koçovalılar arasında yaşanacaklar büyük merakla beklenecek.

Pazartesi akşamları zirvenin hakimi olan ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde babası İdris Koçovalı ile yüzleşen Vartolu’nun ne yapacağı heyecanla beklendi. Bölümün final sahnesinde Berber Muhittin’in dükkanının terasına çıkarak mahalleliye seslenen Vartolu, İdris’e meydan okuyarak şoke edici bir hamlede bulundu. Herkesin içinde Çukur’da doğup büyüdüğünü söyleyen Vartolu, geçmişiyle ilgili büyük gerçeği yani İdris Koçovalı’nın oğlu olduğunu itiraf etti.

Vartolu’dan şoke edici hamle:

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Çukur, dün akşam yayınlanan 20’nci bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Çukur, AB’de 11,71 izlenme oranı (rating), 25,56 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 12,07 izlenme oranı (rating), 25,05 izlenme payı (share), Total’de ise 9,63 izlenme oranı (rating), 20,49 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur’un heyecanla beklenen 20’nci bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #vartolu ve #çukur etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #vartolu etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 14 saat 5 dakika, dünyada 6 saat 55 dakika, #çukur etiketi ise dünyada TT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre 12 Mart Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

NEFES KESEN DÜELLO!

Baykal’la ilgili gerçekleri öğrenen Yamaç, Baykal’ın karşısına çıktı. Yamaç’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Baykal’ın Yamaç ile karşılaşması, tansiyonu yükseltti. Baykal kaçmayı başarsa da Yamaç ve Koçovalılar, Baykal’ın tüm yatırımlarını yok etmeye başlayarak ona hayatının dersini vermek istediler.

Yamaç ile Baykal’ın adrenalin dolu düellosu:

Bölümde asıl büyük sürpriz ise yine Baykal’dan geldi. Gazeteci Hale’yi kusursuz bir tuzağın içine çeken Baykal amacına ulaştı ve Hale, Aliço’nun gözleri önünde hayatını kaybetti.

Hale’nin hayatını kaybettiği an:

“ÇUKUR’DA TAHT YOKTUR EVLATLARIM!”

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede tüm adamlarını kahvede toplayan İdris Koçovalı, yeni bir mücadelenin sinyallerini verdi. “Biz para biriktirmeyiz, biz insan biriktiririz. İnsan biriktirmek kolay değildir. Çukur’da taht maht yoktur evlatlarım!” sözleriyle dikkat çeken İdris’in Vartolu ve Baykal ile arasında yaşanacaklar Çukur’da yeni bir fırtınanın başlangıcı olacak.

Yeni bölümden ekranlara gelen ilk sahne:

‘Çukur’un yeni bölümü 19 Mart Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.