Ana sayfa Dizi Haberleri Halen Aşk Taktikleri’yle fırtınalar estiren Demet Özdemir’e bomba gibi bir teklif daha geldi!

Halen Aşk Taktikleri’yle fırtınalar estiren Demet Özdemir’e bomba gibi bir teklif daha geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir’in sona ermesinin ardından dizi setlerine ara veren Demet Özdemir, Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmiyle yine fırtınalar estirdi. Güzel oyuncunun şimdi yeni projesi merak ediliyor. Demet Özdemir’e bomba gibi bir projeden teklif geldiği belirtiliyor.

Demet Özdemir’in adı bugünlerde yeni projeden çok sevgilisi Oğuzhan Koç’la verdiği evlilik kararıyla anılıyor. En son Netflix’te izleyiciyle buluşan ve başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı Aşk Taktikleri filmiyle büyük başarı yakalayan güzel oyuncunun yeni dizi projesi çok merak ediliyor.

İddialara göre Demet Özdemir’e bomba gibi bir projeden teklif gitti. Buna göre Yeşilçam’ın klasik romantik komedi filmi Ah Nerede dizi olacak. Yazlık dizi olarak planlanan proje için daha önce Gülşen Bubikoğlu’nun canlandırdığı karakter için Demet Özdemir’e teklif götürüldü

Yapımcılığını, Suavi Doğan ve Kerem Çatay tarafından kurulan Onuncu Ev’in üstlendiği dizi için çalışmalara başlandı. Demet Özdemir’in bu teklife nasıl baktığı henüz bilinmiyor. Filmin yayın haklarının Orhan Aksoy ve Sadık Şendil’in varislerinden satın alınmasının ardından yapım şirketinin dizinin senaryo çalışmalarına başladığı belirtildi.

Halen Aşk Taktikleri'yle fırtınalar estiren Demet Özdemir’e bomba gibi bir teklif daha geldi! 7

Bu arada Demet Özdemir’in adı Disney Plus projesinde de geçiyor. Yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlamaya hazırlanan Disney Plus’un Türkiye’de anlaşma yaptığı oyuncuların arasında Demet Özdemir de bulunuyor. Ancak projenin ne olacağı belli değil.

1975 yılında çekilen Ah Nerede filminin başrollerinde Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan yer alıyordu. Adını Füsun Önal’ın Ah Nerede isimli şarkısından alan filmin konusu şöyleydi:

Bursalı bir toprak ağasının İstanbul’da okuyan üç oğlu, ailelerinin bildiğinin aksine bir hayat sürmektedir. Tıp fakültesinde okuyan en büyük oğul Ferit (Tarık Akan), hemşehrisi olan bir kızla nişanlı olmasına rağmen, yakışıklılığının da getirdiği avantajla zamparalık peşinde koşarken, eczacılık fakültesinde okuyan ortanca oğul Murat (Halit Akçatepe) ise tam bir kumarbazdır. En küçük oğul, mühendislik öğrencisi olan Ömer (Cengiz Nezir) ise, dönemin siyasi olaylarının tam göbeğindedir. “Sınıfta kalmaktan başları dönmüş” olan çocukları, aileleri yakında mezun olacak diye bilmektedir. Ailelerinin çocuklarının gerçek durumlarını öğrenmesi üzerine olaylar gelişir.