Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan hayranlarını yeni dizinin heyecanı sardı!

Halil İbrahim Ceyhan hayranlarını yeni dizinin heyecanı sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV için hazırlanan Kirli Sepeti isimli dizi projesinde yer alan Halil İbrahim Ceyhan, uzun süredir sosyal medyanın gündeminden düşmeyen erkek oyunculardan birisi.

Emanet isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Halil İbrahim Ceyhan, 1982 yılında dünyaya geldi. 2020 ile 20223 yılları arasında yayınlanan ve 500’ün üzerinde bölümü bulunan Emanet dizisinin Yaman’ı olarak göz dolruna oyuncu, son yılların en parlak genç isimlerinden birisi oldu.

Sosyal medyada aylardır en çok konuşulan erkek oyuncular listesinde bulunan ve dünyanın birçok ülkesinde hayran kazanan Halil İbrahim Ceyhan’ın yeni dizi projesi de hayranlarından büyük ilgi görmeye başladı.

Kirli Sepeti dizisi oyuncularının okuma provası için bir araya gelmesi sosyal medyada da yankılandı. Halil İbrahim Ceyhan ile Melisa Döngel’in yeni dizide partner olduğunun ortaya çıkması ise hayranları bir hayli heyecanlandırdı.

Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu ile çok başarılı bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, yeni dizisinde de yine son dönemin konuşulan isimlerinden Melisa Döngel ile kamera karşısına geçecek.

Halil İbrahim Ceyhan’ın hayranları da bu durumu sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla kutluyor. Farklı dillerde ve farklı kültürlerdeki izleyicilerin, oyuncunun yeni projesi ve yeni rolü için bu kadar heyecan duyması dikkat çeken bir gelişme olarak gözüküyor.