Ana sayfa Dizi Fragmanları Ne olacak bu Ruhun Duymaz dizisinin hali! Reytingler düşük, eleştiriler sert!

Ne olacak bu Ruhun Duymaz dizisinin hali! Reytingler düşük, eleştiriler sert!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yaz döneminin en iddialı projelerinden birisi olarak tanımlanan Ruhun Duymaz isimli dizinin reytinglerinin düşük gelmesi, sosyal medyada beklenen büyük etkileşimlerin gelmemesi dikkatlerden kaçmıyor.

Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisinin başrolünde yer alan diziye yönelik eleştirilerin de artmaya başladığı bu süreçte, oyuncuların ve ekibin de üzerinde bir baskı oluşmaya başladı. Reytingler yaz döneminde birçok dizi için baş belası bir konu olmaya devam ediyor.

Ruhun Duymaz dizisi için de durum farklı değil. Yayınlanan ilk 3 bölüm sonrasında gelen oranlar tatmin edici değil ve diziyi izleyenler de durumdan son derece rahatsız.

Ruhun Duymaz dizisinin akıbetinin pek de iyi olmayabileceği, son dönemde diziye ve oyunculara yönelik eleştirilerden de anlaşılabilir. Özellikle de Burcu Özberk’in fazlasıyla eleştirilmesi, sosyal medyada dikkat çeken durumlardan birisi haline geldi.

Dizinin ilk 3 bölümünde yaşanan reyting sıkıntılarının aşılması noktasında yeni bölümlerde elde edilecek sonuçlar merakla bekleniyor. Pazartesi akşamı da 4. bölümü izleyebileceksiniz.

Peki Ruhun Duymaz dizisinin 4. yeni bölümünde neler olacak? 14 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Ece ve Onur, Kameryanlar’ın kolyesini çalmayı başarır. Fakat Ece servet değerinde kolyeyi düşürmüştür. Onur ve Ece için yepyeni bir kriz ortaya çıkar.

Civan kolyenin çalınmasından sonra, ciddi anlamda köşeye sıkışır. Kolyeyi çalan hırsızın peşine düşerken ucu teşkilata değecek bir ipucu yakalar. Onur ve Ece ise kolyeyi düştüğü yerden almak için bambaşka kimliklere bürünmek zorunda kalırlar.

Onur için Ece’yle çalışmak adeta kabus gibidir, ama bir taraftan da kendini ona kaptırmaya başlar.