Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan, popülerlik yarışında Onur Seyit Yaran’ın tahtına aday oldu!

Halil İbrahim Ceyhan, popülerlik yarışında Onur Seyit Yaran’ın tahtına aday oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemde sosyal medyada dizilerin genç oyuncuları ön plana çıkan isimler olmaya başladı. Her hafta dizilerle ekrana gelen genç kuşak oyuncular, abileri sayılacak ve kendilerinden daha deneyimli isimleri popülerlik konusunda zorluyor!

Bir dönemin ‘popüler isim’ denilince ilk akla gelenleri olan Kıvanç Tatlıtuğ, Barış Arduç, Burak Özçivit gibi isimler, yerlerini yeni isimlere bırakmış görünüyor! Sosyal medyada giderek daha da etkin hale gelmeye başlayan genç isimlerin başını, Kardeşlerim dizisinde oynadığı Doruk karakteri ile konuşulan Onur Seyit Yaran almakta.

Yaz döneminde başlayan Duy Beni ve Tozluyaka dizileri de sosyal medyada çok konuşulan yapımlar. Haliyle bu dizilerde rol alan genç isimler de çok dikkat çekiyor. Her hafta düzenli olarak yapılan ‘en popüler erkek oyuncular’ tablosunda ilk sıraları da bu dizilerin oyuncuları alıyor.

Halil İbrahim Ceyhan, popülerlik yarışında Onur Seyit Yaran'ın tahtına aday oldu! 9

Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisi ile büyük bir çıkış sergileyen, yurt dışında hayran kitlesini katlanarak artıran Halil İbrahim Ceyhan ise uzun süredir popülerlik listesinde ilk 10 içinde yer alıyor. Son dönemde atağa da kalkan oyuncu, en popüler oyuncular arasında birinciliğe doğru adım adım gidiyor.

21-27 Eylül tarihleri arasında gelen ileti sayılarına bakılarak ekranın en popüler erkek oyuncuları Adba.tv tarafından belirlendi. Buna göre Onur Seyit Yaran, 135 bin ileti ile haftayı yine en ön sırada ve en yakın rakibine fark atarak bitirmiş! Ancak Halil İbrahim Ceyhan da hemen peşinde ve aralarındaki fark da azalıyor. Yani birincilik önümüzdeki haftalarda el değiştirir ise şaşırmayın.

Halil İbrahim Ceyhan, popülerlik yarışında Onur Seyit Yaran'ın tahtına aday oldu! 10

Sosyal medyada popülerlik oranlarına bakılarak yapılan bu ölçümlemede yine sırayı takip eden isimler değişmiyor; Halil İbrahim Ceyhan (Emanet dizisi), Haktan Zavlak, Caner Topçu, Bilal Yiğit Koçak ve Recep Usta, genç kuşak oyuncular arasında en popüler 6 isim.

Listeye son haftalarda Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonlarının başlaması ile Barış Arduç da dahil olmuştu. Bu hafta listeye iki sürpriz ismin girdiği görülmekte!

Halil İbrahim Ceyhan, popülerlik yarışında Onur Seyit Yaran'ın tahtına aday oldu! 11

Geçtiğimiz haftalarda listede olmayan Yargı’nın Ilgaz Savcı’sı Kaan Urgancıoğlu ve Üç Kız Kardeş’in Somer’i Berker Güven de tabloda yer alıyor. En popülerlik konusunda tabloya dahil olan deneyimli isimlerin, genç oyuncuları giderek sıkıştıracağı tahmin ediliyor! Tolga Sarıtaş ise bir süredir Baba dizisi ile listede yer almakta. Bakalım genç kuşak ve daha deneyimli isimler arasındaki bu sosyal medyada popülerlik konusu, ilerleyen haftalarda nasıl devam edecek? izleyip göreceğiz…