Ana sayfa Dizi Haberleri Halil İbrahim Ceyhan yeni dizisinde çok sağlam bir oyuncu kadrosuyla bir arada!

Halil İbrahim Ceyhan yeni dizisinde çok sağlam bir oyuncu kadrosuyla bir arada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet isimli Kanal 7 dizisinde önemli bir başarı kazanan Halil İbrahim Ceyhan, sosyal medyanın gücünü de arkasına aldı. Genç oyuncu, hem dizideki başarılı performansı hem de sosyal medyadaki etkileşimler ile birlikte son yılların en çok konuşulan erkek oyuncularından birisi haline geldi.

Halil İbrahim Ceyhan’ın günlük bir dizinin ardından televizyon ekranına nasıl döneceğini hayranları çok merak ediyor. Oyuncunun Fox TV için hazırlıkları yapılan ve şimdilik ismi Kirli Sepeti olarak düşünülen yeni dizi projesi için prensipte anlaştığı basında yer alıyor.

Fatih Aksoy gibi Türk dizi tarihinin en önemli yapımcılarından birisi ile çalışacakolmak Halil İbrahim Ceyhan’ın son yıllarda ne kadar önemli bir çıkış sergilediğinin de bir göstergesi aslında.

Oyuncunun yeni dizisindeki rol arkadaşlarına bakıldığı zaman da çok sağlam kadrosu olan ve iyi bir hikaye ile ekrana döneceği anlaşılıyor.

Halil İbrahim Ceyhan hayranlarını bir hayli memnun etmesi beklenen yeni dizinin oyuncu kadrosu içinde; Ayça Bingöl, Ceren Moray, Aydan Şener gibi dikkat çeken tecrübeli isimler bulunuyor.

Ayrıca genç oyunculardan; Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Bestemsu Özdemir, Melisa Döngel’in de projede yer alması yeni dizinin bir hayli konuşulmasını sağlayacaktır.

Halil İbrahim Ceyhan için Ağustos ayında sete çıkacağı yeni dizinin güçlü bir kadrosunun olması, kariyer yükselişinde önemli deneyimler yaşama fırsatı verecektir.

Murat karakteri ile yeni dizide yer alacak olan oyuncunun yeni partneri ise Melisa Döngel olacak.