Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar hızlı gelen şöhretten çok etkilenmedi!

Eylül Tumbar hızlı gelen şöhretten çok etkilenmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kendi Düşen Ağlamaz isimli TRT1 dizisinde canlandırdığı Alize karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Eylül Tumbar, yaz döneminin en iyi çıkış yakan kadın oyuncularından birisi oldu.

Netflix’te yayınlanan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisinde Bambi karakteri ile izleyicilerin büyük ilgisini çeken oyuncu, ilk kez bir televizyon projesinde yer alıyor. İlk projesinde başrolde yer alarak önemli bir sorumluluk üstlenen Eylül Tumbar, hızla gelen şöhretin ise kendisini pek de etkilemediğini söyledi.

Hürriyet gazetesindeki röportajında Eylül Tumbar, “Şöhretin çok bir hissi yok bence” diyerek, tanınmanın nasıl bir şey olduğunu pek de anlayamadığını ifade etti.

Kendi Düşen Ağlamaz, eğlenceli bir aile komedisi olarak öne çıkıyor. Yaz dönemine göre gayet yüksek reytingler elde etmesiyle de öne çıkan dizi, geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

İlk televizyon dizisinde milyonların ilgisini çekmesi Eylül Tumbar adına da önemli bir tanınma fırsatı getirdi.

Oyuncu, başrolde yer almasında güzelliğin ne kadar etkili olduğu konusunda sorulan bir soruya şu yanıtı verdi:

“Kişinin karakteri beslemesi için güzelliği ve özellikle bir aurasının olması gerekiyor. Çünkü insanlar kendilerine güzel ve samimi gelen şeyleri izliyorlar. Ama işin tamamı bu değil bence. Güzelliğin etkisi yarı yarıya diyebilirim. İzleyici seni tanıdıkça da güzelliği değil Eylül’ü ya da o karakteri izlemek istiyor.”

Estetiğinin bulunmadığını ve yaptırmayı da düşünmediğini anlatan genç oyuncu, burnuna yönelik yapılan yorumlardan da bahsetti.

Eylül Tumbar, “Burnundan izleyemedim” şeklinde geri dönüşler aldığını ve bu tip yorumlara bakınca da bunlardan etkilenip de estetik yaptıranlara hak verdiğini anlattı. Oyuncu, “Yani herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa onu yapmalı diye düşünüyorum” dedi.