Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda isimli yeni dizinin başrolleri Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ilgi çekiyor!

Hudutsuz Sevda isimli yeni dizinin başrolleri Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ilgi çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hudutsuz Sevda isimli yeni sezonda Fox TV ekranında izleyeceğimiz dizinin başrollerinde Miray Daner ile Deniz Can Aktaş ikilisi buluştu. İki genç oyuncunun sette bir araya gelmesi ile birlikte dizinin heyecanı da daha da arttı.

Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen Hudutsuz Sevda dizisinin iki başrolünün uyumlu halini gören dizi hayranları da projeyi sabırsızlıkla beklemeye başladı.

2022 yılında TRT1 ekranında yayınlanan Kara Tahta dizisiyle başarılı bir performans ortaya koyan Miray Daner, hayranlarını bir hayli memnun etmişti.

Deniz Can Aktaş ise 2022 ve 2023 yıllarında yayınlanan Kasaba Doktoru isimli dizide Ömer karakteri ile başrolde yer aldı. Menajerimi Ara’dan sonra bu dizinin de büyük ilgi görmesi Aktaş adına kariyerinde büyük ilerleme getirdi.

İki genç ve başarılı ismin bir araya gelerek Hudutsuz Sevda isimli projede partner olmaları dizi hayranlarını da bir hayli memnun etti. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılırsa, Miray Daner ile Deniz Can Aktaş ikilisinin, yeni dönemin favori dizi çiftlerinden birisi olması kimseyi şaşırtamayacak gibi gözüküyor.

Medyapım tarafından hazırlanan yeni dizinin kadrosunda Mesut Aksuta ve Esra Dermancıoğlu gibi kendilerini ispatlamış tecrübeli isimler de bulunuyor.

Halil İbrahim ile Zeynep’in hikayesini izleyeceğimiz dizi bir dram hikayesi olarak izleyicileri kendisine çekecektir.