Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç, dizilere dönüyor! Bakın hangi dizide oynayacak?

Halit Ergenç, dizilere dönüyor! Bakın hangi dizide oynayacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar eşi Bergüzar Korel ve üç çocukları ile İngiltere’nin Londra şehrine yerleşen ünlü oyuncu Halit Ergenç, bir dizi projesi için yakında Türkiye’ye dönecek. Çift, kızları Leyla’nın da doğumu ile birlikte yeni bir karar alarak çocuklarını İngiltere’de büyütmek için taşındılar.

12 yaşındaki oğulları Ali, 2 yaşındaki oğulları Han ve henüz 4,5 aylık olan kızları Leyla ile yeni bir hayat kuran çift, Londra’da yeni evlerini düzenliyorlar bir süredir. Bergüzar Korel, sık sık sosyal medyadan evinin dekorasyonu ile ilgili paylaşımlar yaparken, aynı zamanda çocuklarını gezdirmek için gittiği parktan da video ve fotoğraflar paylaşıyor.

İşleri oldukça Türkiye’ye dönerek çekimlerde yer alacak olan oyuncu çift, kalan vakitlerini de Londra’daki yeni evlerinde geçirecekler. Bu arada Halit Ergenç’in bir süre önce Türkiye pazarına yeni giriş yapan Disney Plus ile anlaştığı biliniyor.

Halit Ergenç, dizilere dönüyor! Bakın hangi dizide oynayacak? 33

Oyuncunun, yaz aylarında yayına başlayacak olan dijital platform Disney Plus’un hangi dizisinde oynayacağı ve başrolü kiminle paylaşacağı da belli oldu. Halit Ergenç, Nomen isimli bir dizide oynayacak.

Son olarak ekranlara Babil dizisi ile gelen Halit Ergenç, rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile beğeni toplayan bir isim. Oyuncunun Nomen dizisindeki partneri ise yeni dönemin başarılı genç oyuncularından birisi! Şu sıralar Sadakatsiz dizisinde oynadığı Derin karakteri ile çok konuşulan Melis Sezen, Halit Ergenç ile başrolde yer alacak Nomen dizisinde.

Dizinin senaryosunu Zafer Külünk yazarken, Fatih Kızılgök ile de yönetmenliğini yapacak. Dizide hastalığından dolayı yaptığı buluşla öne çıkacak olan karakter, telepatik yöntemle eşiyle iletişim kurabilecek.

İki oyuncunun partnerliği şimdiden merak konusu oldu. Diziyle ilgili henüz çok fazla bir yok. Ancak hazırlıkları süren dizinin çekim aşamasına yaklaşıldığında kadrosu da daha net belli olacak. Şimdilik bilgiler bu yönde…

Bu arada Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, yakın zamanda Londra’daki evlerinde oyuncu arkadaşları Engin Hepileri ve Beyza Şekerci ile oğulları Can’ı ağırladılar. Bu keyifli buluşmadan yansıyan karelerden birisini aşağıda görebilirsiniz…

Halit Ergenç, dizilere dönüyor! Bakın hangi dizide oynayacak? 34