Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden sonra Halit Özgür Sarı’nın yeni dizi projesi belli oldu!

Kardeşlerim dizisinden sonra Halit Özgür Sarı’nın yeni dizi projesi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı Süleyman karakteriyle yıldızı parlayan Halit Özgür Sarı, yer aldığı Kardeşlerim dizisinden ayrıldıktan sonra vatani görevini yaparak kariyerindeki bir engeli önünden kaldırdı ve önündeki projelere bakmaya başladı.

Genç oyuncu dijital platform Netflix’te yayınlanacak “Özel Ders” adlı sinema filmi için projenin yapımcıları OGM Pictures ile Organic Film ile anlaştı. Başrolünde Halit Özgür Sarı ile Bengü Soral’ın yer aldığı film için mart ayı içerisinde çekimlerine başlandı.

Televizyon projelerini de değerlendiren başarılı oyuncu yaz aylarında yayınlanmaya başlayacak bir dizi için “No9 Yapım” ile anlaştı. İsmi henüz netleşmeyen diziyi Şahin Altuğ yazıp yönetecek. Haziran ayında Fox TV’de seyirciyle buluşacak olan dizide Halit Özgür Sarı’ya başrolde “Mucize Doktor” ile kariyerinde önemli bir basamak atlayan Sinem Ünsal eşlik edecek.

Kardeşlerim dizisinden sonra Halit Özgür Sarı’nın yeni dizi projesi belli oldu! 7

İki gizli polisin etkileyici hikâyesi ekrana taşıyacak olan dizide Sinem Ünsal “Naz”, Halit Özgür Sarı da “Pamir” karakterlerine hayat verecek.

Son olarak Atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı’nın diziden ani ayrılışı büyük olay olmuştu. Dizi izleyicisinin hiç beklemediği bu ayrılık uzun süre sosyal medya gündeminden düşmemişti. Oyuncunun hayranları uzun süredir ekranlara geleceği yeni biz dizinin haberini bekliyordu. Müjdeli haber sonunda geldi!