Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç ekranlara geri mi dönüyor?

Halit Ergenç ekranlara geri mi dönüyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan Halit Ergenç, en son Babil dizisiyle Star TV ekranındaydı. Proje 20. bölüm itibari ile sona erdi. Dizinin finalinin ardından da Halit Ergenç hayranları oyuncunun tekrar ne zaman ekranda olacağını  merak etmeye başladı.

Halit Ergenç, bir iş toplantısı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın mensuplarının, “yoksa ekranlara geri mi dönüyorsunuz?” sorusuna, “Henüz kesinleşen bir proje yok, sadece neler yapabiliriz diye konuştuk” cevabını verdi.

Halit Ergenç ekranlara geri mi dönüyor? 5

“Ülke çapında yaşanan yangın felaketinden dolayı dokunsan ağlayacak haldeyiz” diyen Ergenç, eşi Bergüzar Korel’in sorunsuz bir hamilelik geçirdiğini ancak onun da ülke gündeminden dolayı canının çok sıkkın olduğunu söyledi. Evlatlarını kameralardan uzak büyütmek istediklerini belirten Halit Ergenç; “Çocuklar  herkesin kırmızı çizgisi ne görüntülenebilirler ne dokunulabilirler bu konuda herkes hassas olmalı ve dikkat etmeli “ dedi.

Halit Ergenç ekranlara geri mi dönüyor? 6

Geçtiğimiz günlerde Bergüzar Korel tatilde kendi izinleri alınmadan çocuklarının etraftakilerce görüntülendiğini söyleyerek sosyal medyasında  bu duruma isyan etmişti. Halit Ergenç de bu konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; “Biz çoğu zaman çekildiğimizi fark ediyoruz rahatsız olduğumuz noktada çekim yapanlara uyarıda bulunduğumuzda insanlar korunma iç güdüsü ile onlara fazla yüklendiğimizi söylüyorlar ancak biz o fotoğrafları sonra bir yerlerde görüyoruz bence karşılıklı diyalog kurabilsek pek bir sorun yaşanmayacak.”