Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Camdaki Kız’ dizisinin ‘Muzaffer’i Enis Arıkan, neden dizi setlerinden uzak kaldığını açıkladı!

‘Camdaki Kız’ dizisinin ‘Muzaffer’i Enis Arıkan, neden dizi setlerinden uzak kaldığını açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Camdaki Kız dizisinde ‘Muzaffer’ karakterine hayat veren Enis Arıkan dizi sezon finali yapar yapmaz soluğu annesi ile birlikte Çeşme’deki yazlığında almıştı.

Bir ödül töreni için Çeşme’den İstanbul’a gelen Arıkan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Camdaki Kız’ın bu kadar sevileceğini beklemediğini söyleyen Enis Arıkan canlandırdığı ‘Muzaffer’ karakterini çok sevdiğini söyledi.

‘Camdaki Kız’ dizisinin 'Muzaffer'i Enis Arıkan, neden dizi setlerinden uzak kaldığını açıkladı! 5

Bir süredir oyunculuktan uzak kaldığını söyleyen Enis Arıkan, “Aslında biraz dizi yapmaya korkuyordum bayağıdır şov işleri ile ilgilendiğim için oyunculuktan da geri kalmıştım. Tam da  oyunculuğa dönmem gerektiğini düşündüğüm bir zamanda keyifli bir role denk geldim, yapımcı da beni seçmiş zevkle oynuyorum” dedi.

‘Camdaki Kız’ dizisinin 'Muzaffer'i Enis Arıkan, neden dizi setlerinden uzak kaldığını açıkladı! 6

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız’ın yeni sezonu için ekibin önümüzdeki hafta sete gireceğini açıklayan Enis Arıkan, dizinin Eylül başında başlayacağının müjdesini verdi. Enis Arıkan, senaryoyu henüz görmediğini söyleyerek yeni sezon ile ilgili basın mensuplarına tüyo vermedi.