Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç için asıl kariyer yolculuğu şimdi başlıyor, dünya onu konuşacak!

Halit Ergenç için asıl kariyer yolculuğu şimdi başlıyor, dünya onu konuşacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Halit Ergenç’in bugüne kadar yer aldığı projelerdeki muhteşem başarısından kimsenin şüphesi yok.. Oyuncunun sergilediği etkili performansların yanı sıra, kişilik özellikleriyle de ne kadar çok seveni olduğu da biliniyor. Ancak bu özellikler ve bu bilgiler Türkiye çapında önem arz ediyor…

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle birlikte Halit Ergenç ismi dünyanın farklı ülkelerinde de yankılanmış olsa bile, çok geniş kitlelere hala ulaşamadığı gerçeğini de görmek lazım. İşte bu noktada Disney Plus, açığı kapatacak gibi görünüyor. Disney Plus’ın 14 Haziran’da Türkiye gibi 42 ülkede yayınları başlayacak. Zaten birçok ülkede yayında olan The Walt Disney Company’nin dijital platformu olan Disney Plus, Türk oyunculara ve sektöre büyük bir yatırım yapıyor.

Birçok ünlü isim ile anlaşmalar sağlandı ve yapımcılar ile çeşitli dizi hazırlıkları başlatıldı. Türkiye, Disney Plus için bir dizi ve sinema filmi üretim merkezi konumunda olacak. Bunu yapılan anlaşmaların büyüklüğüne ve oyuncuların sadece bu platformdaki yapımlarda yer almasının istenmesine bakarak anlayabilirsiniz.

Disney Plus’ın Türk oyuncularını dünya çapında öne çıkartacağı gerçeğinden hareketle, en yetenekli isimlerden olan Halit Ergenç’in de yakın bir zaman içinde kariyerinde yeni bir yolculuğa çıkacağı anlaşılıyor.

Halit Ergenç için asıl kariyer yolculuğu şimdi başlıyor, dünya onu konuşacak! 8

Bugüne kadar yaptığı projelerle Türk izleyicisinin kalbini fetheden Halit Ergenç, şimdi de Nomen isimli yeni dizi ile dünya piyasasına çıkacak. Disney Plus’ın yeni yerli dizisi olan Nomen için hazırlıklara başlandı.

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un imzasını taşıyan Nomen dizisi bu noktada da büyük önem arz ediyor. Türkiye’nin en başarılı yapımcılarından olan Fatih Aksoy ile en başarılı aktörlerinden Halit Ergenç buluşması, Disney Plus’ın da Türkiye’ye verdiği önemin bir yansıması oldu.

Zafer Külünk dizinin senaryosunu yazarken, Fatih Kızılgök ile de yönetmenliği yürütmesi için anlaşma yapıldı. Sadakatsiz dizisiyle öne çıkan Melis Sezen, Nomen dizisinin kadın başrollerinde birisi oldu.

Halit Ergenç için asıl kariyer yolculuğu şimdi başlıyor, dünya onu konuşacak! 9

Dizide hastalığından dolayı yaptığı buluşla öne çıkacak olan karakter, telapatik yöntemle eşiyle iletişim kurabilecek. Halit Ergenç’in başrolü paylaşacağı kadın oyuncunun kim olacağı da şimdiden merak konusu oldu.