Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’ya rakip olacak yeni dizinin baş kahramanı İsmail Demirci oldu!

Yasak Elma’ya rakip olacak yeni dizinin baş kahramanı İsmail Demirci oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İsmail Demirci, geçen sezon final yapan Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisindeki başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Aslıhan Güner ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, yeteneklerini sergileyerek, geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Hande Soral ile evli olan İsmail Demirci ayrıca bebek sevinci de yaşıyor… Baba olmaya hazırlanan oyuncu, 7,5 aylık hamile olan eşinin yakında doğum yapacak olmasının da heyecanı içinde. 2017 yılında evlenen çift erkek bebek bekliyor ve doğum için de sayılı gün kaldı… Çift bebeklerinin isminin de Ali olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu. İsmail Demirci aynı zamanda yeni dizi heyecanı da yaşıyor.

Yasak Elma'ya rakip olacak yeni dizinin baş kahramanı İsmail Demirci oldu! 7

1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, Kuzey Yıldızı dizisinin ardından bu sezon Yalancılar ve Mumları isimli yapımda Engin karakterini canlandırmıştı. Ancak bu dizi sadece 5 bölüm sürdü. Bonkis isimli dijital dizide de konuk oyuncu olarak yer alan İsmail Demirci, bir süredir dinlenmekteydi. Oyuncunun yeniden ekrana döneceği dizinin Kapımdaki Düşman olduğu ortaya çıktı.

Fox TV için hazırlıklarına başlanan dizinin yapımcısı Medyapım… Şimdiye kadar birçok önemli projeye imza atan Medyapım’ın arkasında olduğu bir dizinin de çok başarılı bir iş olması bekleniyor.

Tecrübeli yönetmen Murat Öztürk’ün hazırlıklarını yaptığı dizi için oyuncular da okuma provasına başladı… İsmail Demirci’ye dizide eşlik edecek olan ünlü isim ise Hatice Şendil olarak belirlendi.

İhanet hikayesi olarak öne çıkan dizide Doruk karakteriyle İsmail Demirci’yi izleyeceksiniz. Hatice Şendil ise Ceyda karakterini canlandıracak. Ceyda’nın arkadaşı Damla ise dizinin en gizemli karakteri ve kapımdaki düşman ifadesi de bu karakterin üzerine yapışacak.

Sera Kutlubey de dizide Damla karakteriyle yerini alacak. Doruk ile Damla’nın ilişkisi ise hikayenin kilit noktası olacak gibi gözüküyor. İntikam, ihanet ve entrikaların bol olduğu dizinin Yasak Elma’nın yapımcısı Medyapım tarafından hazırlanması da bir hayli anlamlı olmuş.

Yasak Elma dizisi de absürt komediye kaçan hikayesiyle dikkat çekiyor ve her türlü entrikayı ayrıca ihanetleri ve birçok trajik komik olayı dizide bulabilirsiniz.

Yasak Elma ile entrika ve ihanet hikayelerinde ustalaştığını gösteren Medyapım’ın yeni dizisi Kapımdaki Düşman da bu noktada anlamlı bir çıkış yapabilir.