Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç, Engin Akyürek, Demet Özdemir ve Hande Erçel! Daha ne olsun, en ünlüler aynı proje için buluştu!

Halit Ergenç, Engin Akyürek, Demet Özdemir ve Hande Erçel! Daha ne olsun, en ünlüler aynı proje için buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi yıldızlarını bir arada toplamak o kadar kolay bir iş değil ama dünya devi eğlence platformu Disney Plus için de bundan daha iyi reklam olmaz… Türkiye’de yayın hayatına yaz aylarında başlayacağı ortaya çıkan Disney Plus, piyasada öyle bir rüzgar oluşturdu ki, buna kapılmamak mümkün değil.

Türkiye’nin dünyaya dizi ihraç eden bir ülke olmasının da etkisiyle Disney Plus’un özel önem verdiği bir ülke olduğu da üste üste ortaya çıkan projelerle anlaşılıyor. Dizi ve sinema sektörü için de heyecan verici gelişmelerin yaşandığı şu dönemde ünlü isimler de bir bir Disney Plus projeleri için anlaşma yapıyor.

Netflix’in ardından Disney Plus dizileri ile birlikte Türk dizi sektörü dünyaya yayılmak için yeni bir platform daha kazanmış olacak. Bu platformun ekran yüzleri arasında kimler yok ki… Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Can Yaman, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu, Hande Erçel…

Halit Ergenç, Engin Akyürek, Demet Özdemir ve Hande Erçel! Daha ne olsun, en ünlüler aynı proje için buluştu! 7

İşte bu ünlü isimler ile Disney Plus daha yayınlara başlamadan anlaştı. Her bir ünlü ile bir proje hazırlığı yapan yapım şirketleri de bu gelişmeden son derece memnun.

Puhu TV, BluTV, Netflix, Exxen, Gain gibi platformlar ile birlikte dizi sektöründe büyük hareketlilik yaşandı. Televizyon kanallarının da dizilere yüksek önem vermesi ile birlikte yapımcılar birbiri ardına proje üretmeye ve ünlü isimleri de bu projelere dahil etmeye devam ediyor.

Fox TV’nin Disyney Plus’a Türkiye’nin kapılarını açtığı ve kanal yöneticilerinin yönlendirmesi ile haraket edildiği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Yakında Disney Plus’un Türkiye faaliyetleri için anlaşma yapılan ünlü isimlerin yer aldığı bir tanıtım filmi çekilmesi bekleniyor.

Disney Plus için anlaşma sağlanan dizilerden Kaçış’ın çekimleri devam ediyor. Diğer projeler için de hazırlıklar son hızıyla devam ediyor.