Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ve Masumiyet’ten sonra İlayda Alişan yeni dizi tercihinde yine aynı kararı aldı!

Çukur ve Masumiyet’ten sonra İlayda Alişan yeni dizi tercihinde yine aynı kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İlayda Alişan, 2011 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve bulunduğu projelere yaptığı katkılar ile biliniyor. İyi performanslar ortaya koyan ve Çukur dizisindeki Akşın karakteriyle de popüler hale gelen İlayda Alişan, yeni bir diziye hazırlanıyor.

Limon Yapım’ın haklarını satın aldığı ABD’nin en çok izlenen dizilerinden Your Honor’un yerli uyarlaması olarak Hakim dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Bu projede yer alacak oyunculardan birisinin İlayda Alişan olduğunu, gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Hakim dizisinde daha önce Ebru Özkan ve Erdal Beşikçioğlu ile anlaşma sağlandığı ortaya çıkmıştı. Kadın başrollerden birisinin de İlayda Alişan olması hayranlarını memnun etti.

atv’de yayınlanacak olan dizi bir dram yapımı. İlayda Alişan da yine kendisine gelen teklifler arasında bir dram işini tercih etti. Yeni televizyon dizisinin çekimlerine yakın zamanda başlanması bekleniyor.

İlayda Alişan hayranları ise merakla yeni rolünü beklerken, oyuncunun dram yapımlarındaki başarısını da iyi biliyor.

Dram rollerinde kendini çok geliştiren oyuncu, en son geçen sezon erkek şiddetine maruz kalan bir karakteri canlandırdığı Masumiyet dizisiyle çok konuşulmuştu. İlayda Alişan’ın yine bir dram yapımını tercih etmesi, oyuncunun geçmişteki işlerine bakılınca, bu tarzdaki projeleri çok sevdiği sonucunu ortaya çıkartıyor.