Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Halit Özgür Sarı giderse Kardeşlerim biter’ diye düşünenler çok yanıldınız!

‘Halit Özgür Sarı giderse Kardeşlerim biter’ diye düşünenler çok yanıldınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 29. bölümünde hem Kadir hem de Melisa karakterleri hikayeden ayrıldı. Bu ani ayrılık sonrasında sosyal medyada adeta eleştiriler havada uçuştu… Kardeşlerim dizisinde senaristlere yöneltilen bu eleştiriler arasında diziyi artık izlemeyeceklerini söyleyenler de vardı.

Özellikle Halit Özgür Sarı’nın canlandırdığı Kadir karakterinin gidişi hikayede de derin bir iz bıraktı… Ancak 30. bölüm reytinglerine bakıldığı zaman oranların gayet iyi olduğu, izleyicilerin hikayeye sarıldığı görüldü.

Yani sosyal medyada ‘başrol giderse dizi biter’ diye düşünenler yanıldı. Çünkü Kadir karakteri aslında Kardeşlerim’e bir başka fırsat sundu. Hikayenin aşka fazlaca dalması, ağır dramdan uzaklaşması ve yakın zaman içinde de dizi hayranlarını artık tatmin etmemesi gibi sorunlar çıkabilirdi.

Kadir ve ardından Melisa’nın hikayeden çıkması ile senaristlere yeni bir alan açıldı. Kardeşlerin hesap sormak istemesi, Kadir karakterinin ölümü etrafında gelişecek olaylar ile dramın gücü yine Kardeşlerim dizisine olan ilgiyi artırdı.

'Halit Özgür Sarı giderse Kardeşlerim biter' diye düşünenler çok yanıldınız! 7

Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu çok başarılı bir işe imza attılar ve 29 bölüm süren hikayeleri boyunca da izleyicilerden büyük destek gördüler. İki genç oyuncu da Kardeşlerim ile birlikte popülerliklerini artırdı.

İzleyiciler açısından ise yine gözyaşı dökmek isteyenleri tatmin edecek sahneler geri döndü. Bir diziden ayrılan bir karakter için bu kadar yoğun duygu birikimi oluşması Kardeşlerim açısından da yeni bir fırsat oldu.

Reyting sonuçları da senaristlerin ani ayrılık kararının olumsuz değil, olumlu yansıdığına yönelik bir izlenim bıraktı. Tabii ki her şey hikayede bitiyor.

Senaristler ellerine yeni bir dram gücü geçirdi ve bunu yerinde kullanırlar ise Kardeşlerim dizisi sezon sonuna kadar çok iyi performanslara imzasını atacaktır.

Eğer senaristler bu drama geri dönüşü hikayede yeterince iyi sergileyemez ise bu sefer Kadir ve Melisa’nın gidişi, diziye zararlı olmaya başlayabilir.

Sonuçta her şey hikayede bitiyor ve yeni oluşturulan acının, intikam isteğinin ve gözyaşının reytinglere olumlu bir katkısı var.

Sonuç olarak; Kardeşlerim dizisi eski çizgisine geri döndü! Bu kez anne babalarının ardından bir kardeşlerini de kaybeden Emel, Ömer ve Asiye’nin, kendilerini kollayacak, koruyacak bir abileri olmadan hayata nasıl tutunacakları önümüzdeki bölümlerin başlıca konusu olacak.