Ana sayfa Sinema Sermiyan Midyat’ın başrolündeki Elif Ana filminin çekimlerine başlandı!

Sermiyan Midyat’ın başrolündeki Elif Ana filminin çekimlerine başlandı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Life is a Movie Film Prodüksiyon A.Ş’in yaptığı. “Elif Ana ” Filmin yönetmen koltuğunda Semir Aslanyürek ve Kazım Öz’ün yaptığı filmin çekimleri Elif Ana’nın doğup büyüdüğü topraklarda, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde Ali Sürmeli , Sermayan Midyat ve Muhlis Asan’ın sahneleriyle çekimlere başlandı.

Senaryosunu Nihat Behram, Semir Aslanyürek ve Kazım Öz’ün kaleme aldığı filmin müziklerini de Erkan Oğur yaptı.

“Elif Ana” filminin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle: Aliye Uzunatağan, Ali Sürmeli, Cezmi Baskın, Necmettin Çobanoğlu, İlyas Salman, Füsun Demirel, Levent Üzümcü, Orhan Aydın, Turgay Tanülkü, Sermiyan Midyat, Cansu Fırıncı, Metin Coşkun, Kazım Çarman, Tuğba Özay, Ökkeş Sevimli , Rıza Sönmez ,Vildan Maksuti , Vedat Barjami ve Muhlis Asan.

“Elif Ana”, filminin konusu ömrünü iyiliğe adamış bir kişidir. Ömrü, derdi olanın derdine, darda olanın yardımına koşmakla geçmiştir. Yaptığı iyiliklerin karşılığında tek biriktirdiği değer, insani hazdır. Yani iyiliklerinin karşılığını cüzdanında değil, vicdanında biriktirmiştir.

Sermiyan Midyat'ın başrolündeki Elif Ana filminin çekimlerine başlandı! 7

Elif Ana’nın yaşamı ve bu yaşamla insanlığa bıraktığı anıları, insanî değerlerin alkış yuvası gibidir. Bu nedenledir ki, onun yaşamı “İyiliğe Giden Yol” olarak anlatılacak..