Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka 3. Bölüm Fragmanı İzle! Polisiye dizide bol aksiyonlu yeni bölüm!

Halka 3. Bölüm Fragmanı İzle! Polisiye dizide bol aksiyonlu yeni bölüm!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında geçtiğimiz hafta başlayan Halka dizisi 22 Ocak Salı akşamı, bu sefer 2. bölümüyle ekrandaydı. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizi, daha ilk bölümden başarılı bir yapım olacağını göstermişti.

Ekranın polisiye diziler noktasında en başarılarından birisi olmaya aday Halka, 3. yeni bölümüyle 29 Ocak Salı akşamı ekranda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. İlk detayları yayınlanan 3. bölüm fragmanında izleyebilirsiniz.

Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerinde yer aldığı Halka dizisiyle ilgili yapılan yorumlar da bir hayli olumlu…

Halka 2. Bölüm Özeti şöyle:

Cihangir, nişanlısı İrem’i kurtarmak için çatışmaya girer. Çatışma beklediği gibi sonuçlanmaz. Cihangir, rüya ile gerçek arasında gidip gelmeye başlar. Sarı takım elbiseli bir adam görür. Bu adamın önemli biri olduğunu hissetmekte ama kim olduğunu anımsayamamaktadır.

Kaan ise bir taraftan Cihangir, bir taraftan polis ile çalışırken bir yandan da onu hapse düşürenlerin peşindedir. Müjde, babasının işlerine dahil olmak arzusundadır, kendisini ispat etmek istemektedir. Altan Demiröz, Bahar’ı Cemal Sandıkçı ve kendisi arasında seçim yapmaya zorlar.

Bahar kime sadık olduğunu sorgulamaya başlar. İlhan ve İskender bir kez daha karşı karşıya gelirler. Halka için İlhan ve İskender hakkında karar zamanı gelmiştir. Cihangir sorularına cevaplar ararken büyük bir gizemin içine düşer. Sarı takım elbiseli adam, Cihangir’in elindeki tek ipucudur.

Halka nasıl bir dizi?

Halka, polisiye trüklerini kullanan, tempolu, serüven temalı bir tv dizisidir. Halka ismi, üç halka simgesiyle bilinen bir suç şebekesinden gelmektedir. Halka’nın en temel özelliği, her bölümde artan muammalı temposu ve klasik mafya anlatılarının aksine kadınların güçlü olduğu, yönetip yönlendirdiği bir karakter içeriği taşımasıdır. Hikâyenin kahramanları Halka’nın mağdurları olduklarını öğrenerek, örgütle mücadeleye girişen Kaan ve Cihangir’dir.