Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi 46. bölümünde Yeliz nasıl öldü? İşte o sahne!

Kadın dizisi 46. bölümünde Yeliz nasıl öldü? İşte o sahne!

tarafından ker_def

Sezon arasından sonra ekrana dönen Kadın dizisinde herkesin merak ettiği soru yanıtını buldu. Nezir’in adamları Bahar ve çocukları kaçırmak için gelmiş ve Sarp onlardan önce davranarak kurtarmıştı. Ancak evde kalan Yeliz, Ceyda ve Hatice ile adamlar arasında yaşanan tartışmada silah patlamış, Nezir’in adamları bir kadının vurulduğunu söyleyerek binadan kaçmıştı.

Dizinin yeni bölümünde ölen kişinin Yeliz olduğu ortaya çıktı.Elleri kanlı bir şekilde perişan vaziyette binadan çıkan Arif, Yeliz’in öldüğünü söyledi. Peki Yeliz nasıl öldü? Dizideki o sahne büyük ilgi gördü… Videodan o anları izleyebilirsiniz. Detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Hatice ve Ceyda da üstü başı kan halde üst kattan aşağı indi.
Ceyda, Enver’e sarılarak gözyaşları içinde ve şok geçirmiş bir halde Yeliz’in öldüğüne inanamıyordu. Ceset torbasında ambulansa konulan Yeliz’in arkasından ağlayan Ceyda’nın hali yürekleri burktu. Bu sahne ile birlikte Yeliz’i oynayan Ayça Erturan’ın da diziden ayrıldığı öğrenilmiş oldu.

Bahar’ı arayan adamların Hatice, Ceyda ve Yeliz’den yerini öğrenmeye çalıştığı, o sırada Ceyda’ya saldırdıkları ve Yeliz’in de araya girmesiyle patlayan silahtan çıkan kurşunla vurulduğu anlaşıldı.

Yeliz’in Ceyda’nın kucağında öldüğü sahne, ekran başındaki izleyicilerin de yüreklerini burktu.

Peki 46. yeni bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Nezir’in adamlarının Bahar’ı kaçıracağını öğrenir öğrenmez soluğu Tarlabaşı’nda alan Sarp, Bahar ve çocukları mahalleden uzaklaştırır. Bu haberi Sarp’ın nasıl aldığını anlayamayan Suat ise, Şirin ve Münir’den şüphelenmektedir. Bu şüpheyle ikisiyle de arasına mesafe koyar.

Uzun zamandır Bahar’ın ve çocukların hasretiyle onlara kavuşma planları kuran Sarp, her şeye rağmen onları kurtardığı ve tehlikeden uzaklaştırdığı için mutludur. Bahar ise herkesi o tehlikeli adamların olduğu yerde bıraktığı için mutsuzdur. Sarp’tan herkesin güvende olup olmadığını öğrenmesini isteyen Bahar onlar için endişelidir. Ama Sarp, Bahar’ın üzülmemesi için ondan birinin öldüğü gerçeği saklayacaktır. Bu ölüm haberi ise herkesi darmadağın edecektir.

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil