Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka dizisi 17. bölümde Çağatay, kardeşini öldürmeye kararlı!

Halka dizisi 17. bölümde Çağatay, kardeşini öldürmeye kararlı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanan, beklenen ilgiyi bir türlü görmeyen Halka dizisinin 17. yeni bölümü 14 Mayıs salı akşamı saat 20.20’de izleyicilerle buluşacak.

Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin reytingleri ise beklentilerin çok altında kalmakta.

“Halka” isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatlar… Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin ekrana geldiği Halka’nın on yedinci bölümünde neler olacak:

“Ayın Karanlık Yüzü”

Cihangir, Kaan’ı korumak için Cengiz Han’ın oğlunun kendisi olduğunu söylemiştir.

Bu, onu Halka’nın yönetimi için söz sahibi yapacak bir bilgidir. Çağatay’ın namlusu ona dönmüştür. Çağatay kardeşini öldürmeye kararlıdır.

Halka 17. bölüm 1. fragmanı:

Üstelik Çağatay, Hümeyra’nın gizli kimliğini de öğrenmiştir. Kaan kendisi ile ilgili gerçeklerden habersizdir. Cihangir onu güvende tutmak için çabalarken kendisini de korumak zorundadır.

Polis tarafında Cemal ve Bahar amirlerini aramaktadırlar. Halka’nın yeni yöneticisi Altemur tarafından Çağatay ve Vekilharç’a öldürtülen amir, mezarında, katillerini işaret eden delillerle birlikte uyumaktadır.

Halka 17. bölüm 2. fragmanı:

Künye
Yapım : ES Film
Yapımcı : Yusuf Esenkal – Serdar Öğretici
Yönetmen : A.Volkan Kocatürk
Senaryo : Aziz Tuna C. , Selim Bener, Ali Demirel
OYUNCULAR: Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat