Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka dizisi 6. yeni bölüm fragmanı izle!

Halka dizisi 6. yeni bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Halka dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Reytingleriyle beklentilerin biraz altında kalsa da hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla Halka, büyük ilgi gören bir yapım olma özelliğini sürdürüyor. Halka dizisinin 5. bölümü 12 Şubat Salı akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluştu. Etki sahnelerin yer aldığı dizinin bu bölümü de ilgiyle takip edildi.

Peki Halka dizisinin 6. yeni bölümünde neler olacak? 5. bölümün hemen ardından 6. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. videodan 19 Şubat Salı günü yayınlanacak 6. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Nazal Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerinde yer aldığı dizi ilginç hikayesi ile ilgi çekmeye devam ediyor.

Halka, polisiye trüklerini kullanan, tempolu, serüven temalı bir tv dizisidir. Halka ismi, üç halka simgesiyle bilinen bir suç şebekesinden gelmektedir. Halka’nın en temel özelliği, her bölümde artan muammalı temposu ve klasik mafya anlatılarının aksine kadınların güçlü olduğu, yönetip yönlendirdiği bir karakter içeriği taşımasıdır. Hikâyenin kahramanları Halka’nın mağdurları olduklarını öğrenerek, örgütle mücadeleye girişen Kaan ve Cihangir’dir.