Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili dizisi 12. Final bölümüyle izleyicilere veda etti!

Muhteşem İkili dizisi 12. Final bölümüyle izleyicilere veda etti!

tarafından ker_def

Muhteşem İkili’nin 12 Şubat Salı günü yayınlanan 12. final bölümünde ameliyata giren MKC, Profesörün ölüm emri ile karşı karşıya kalıyor! Kanal D’nin iddialı başlayan dizisi 12 Şubat Salı günü ekrana gelen 12. bölümüyle birlikte final yaptı. Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümünün özetini videodan izleyebilirsiniz. Bu aynı zamanda Kanal D’nin yeni sezonda yayından kaldırmak durumunda kaldığı 4. dizisi oldu.

Peki Muhteşem İkili dizisinin 12. ve final bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizin devamında…

Barca ve MKC, Profesörün gizli zindanını açık ettikten sonra yeni delillere ulaşır. Profesör, bu çöküşün intikamını almak için MKC’nin ameliyattan sağ çıkmamasının emrini verir. Emrindeki iş birlikçileri MKC’nin ameliyatına girecek olan narkozcuyu ellerine geçirirler. Ona ailesi ile şantaj yaparak kötü emellerine ulaşmayı hedeflerler. Narkozcunun tek amacı vardır; o da, MKC’nin ameliyattan sağ çıkmamasıdır. Ameliyat zamanı gelir ve MKC, narkozcunun elinin altındadır.

Bu sırada Barca, MKC’nin gömdüğü altınların peşindedir. MKC, Profesörü yakalayabilmek için altınları yem olarak kullanmak için gömmüştür. Yerini belirleyen adamlar altını alacakları zaman Barca’nın sürpriz baskınıyla karşı karşıya kalırlar. Profesöre yakın kişiyi bu baskınla yakalamayı başaran Barca, ondan kötü haberi alır. Barca hastaneye yetişemezse ortağı MKC ölecektir….