Ana sayfa Sosyal Medya Haluk Bilginer’e ödül getiren Şahsiyet dizisinin 2. sezonunun yayın platformu belli oldu!

Haluk Bilginer’e ödül getiren Şahsiyet dizisinin 2. sezonunun yayın platformu belli oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Haluk Bilginer’e 47. Uluslararası Emmy Ödüllerinde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü getiren Şahsiyet dizisinin yeni sezonu çekiliyor.

Dizi Disney Plus’ta yayınlanacak. 2018 yılında Puhu TV’de yayınlanan Şahsiyet dizisi, hiç şüphesiz Türk televizyon tarihinin en etkileyici yapımlarından biri oldu.

Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi başarılı oyuncu kadrosuna sahip dizi, yalnızca 1 sezon sürerek sevenlerini üzmüştü.

Haluk Bilginer'e ödül getiren Şahsiyet dizisinin 2. sezonunun yayın platformu belli oldu! 7

Haluk Bilginer, dizide canlandırdığı ‘Agah Beyoğlu’ karakteriyle akıllarda yer etti. 2. sezon için cast çalışmaları yapılan dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Ay Yapım imzasını taşıyan Şahsiyet dizisinin ilk sezonu 12 bölümden oluşuyordu. Dizinin yeni sezonundaki oyuncu kadrosu da büyük bir merakla bekleniyor.

İlk sezonunda Haluk Bilginer ile birlikte Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal’ın da başrolünde yer aldığı Şahsiyet dizisi Disney Plus’ta izleyicilerle buluşacak.

Öte yandan bu haber, şimdilerde Show TV ekranında yayınlanan ve final yapmaya hazırlanan Baba dizisi ile ekranlara gelen usta oyuncu Haluk Bilginer’in hayranları da fazlasıyla sevindiren bir gelişme oldu.