Ana sayfa Dizi Haberleri Haluk Bilginer’li Baba dizisi dünyada bir başarıya imza attı!..

Haluk Bilginer’li Baba dizisi dünyada bir başarıya imza attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Show TV’de salı akşamları yayınlanan Baba dizisinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisi dikkat çeken performansları ile göz dolduruyor.

İlk bölümü 15 Şubat Salı akşamı yayınlanan Ay Yapım imzalı Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

12. yeni bölümü 10 Mayıs Salı akşamı izleyiciyle buluşan dizi dünyada bir başarıya imza attı. Baba, Nisan ayında en çok takipçi alan dizi oldu. TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Baba dizisinin başarısını şu sözlerle ifade etti;

Haluk Bilginer'li Baba dizisi dünyada bir başarıya imza attı!.. 2

“The Wit List aylık dünyada sosyal medyada en çok takipçi alan dizi ve yapımları açıklıyor. Nisan ayında yine bir Türk dizisi listenin başında. Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın paylaştıkları ‘Baba’ dizisi.

Yapılan açıklamada dizinin yayına girdiği tarihte The Wit List’ in instagram verilerde dünyada en çok takipçi alan diziler arasında ikinci sırada olduğu, nisan ayının sonuna kadar 122 bin takipçiyi topladığı belirtiliyor. En son yayınlanan bölüm izlenme oranı ; Totalde 6’ncı, AB’ de 3’ncü…”

Özge Yağız ve Hakan Kurtaş’ın da etkili performanslarıyla dikkat çeken Baba yeni bölümüyle 17 Mayıs Salı akşamı izleyici ile buluşacak.