Ana sayfa Dizi Fragmanları Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış’tan yeni tanıtım geldi! Tanıtım tepkiye neden oldu!

Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış’tan yeni tanıtım geldi! Tanıtım tepkiye neden oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış’tan yeni bir tanıtım daha geldi. Yeni tanıtım izleyicilerin merakını iyice artırırken tepkilere de yol açtı.

Hikayesi Engin Akyürek’e ait olan Kaçış dizisi Suriye’deki savaşın ardından sınırda yaşananları konu alan aksiyon dolu bir dizi. Diziden gelen ilk fotoğraflar büyük heyecan yaratmış, Disney Plus’a üye olmak isteyenlerin sayısını artırmıştı.

Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Kaçış dizisinden yeni bir tanıtım geldi. Tanıtım Disney Plus Türkiye’nin sosyal medya hesabından yayınlandı. “Ne kadar insan, o kadar hikaye” cümlesiyle paylaşılan tanıtım Kaçış dizisiyle ilgili merakları da iyice artırdı.

Ancak tanıtım tepkilere de neden oldu. Bu tepkilerin nedeni bugüne kadar yayınlanan tanıtımlarda önemli bir eksiğin olmasıydı. İzleyiciler paylaşıma yaptıkları yorumlarda başrollerden birinin İrem Helvacıoğlu olmasına rağmen hala herhangi bir tanıtımda görünmemesinin nedenini anlayamadıklarını belirttiler. Aslında seyirciler bir bakıma haklı. Çünkü bugüne kadar yapılan her paylaşımda sadece Engin Akyürek gösterildi.

Her biri birbirinden iyi ve başarılı oyuncuları bünyesine katan Disney Plus’ın ilk çekilen dizisi ise Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadıkları Kaçış dizisi oldu. Çekimleri Gaziantep’te yapılan dizi için büyük bir plato kuruldu. Savaş ortamında geçen dizi için özel mekanlar hazırlandı.

Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış’tan yeni tanıtım geldi! Tanıtım tepkiye neden oldu! 7

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği dizinin hikayesini Engin Akyürek kaleme aldı ve senaryosunu da Ali Doğançay yazdı. Dram, aksiyon ve macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor. Dizide Engin Akyürek’in yanı sıra İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Kaçış; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor.