Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hamile Demet Evgar bir Anadolu geleneğini yeniden hatırlattı!

Hamile Demet Evgar bir Anadolu geleneğini yeniden hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Evgar, hamilelikte yedinci aya girmekte olduğunu söyledi. Kocası Levent Babataş ile birlikte düğün günü kameralar tarafından görüntülenen Demet Evgar, ritüelleri çok sevdiğini ve bunu sürdürmek için elinden geleni yaptığını söyledi.

Eşi ile birbirlerine çok yakıştıkları yönünde hayranlarının sosyal medyadaki mesajları dikkat çekerken, Demet Evgar da mutluluk tablosu çiziyor… Gelinlik giyen ve eşi ile düğün sonrasında kameralar karşısına geçerek poz veren ünlü oyuncu, her haliyle hayatından çok memnun olduğunu gösterdi.

Düğün hakkında konuşan oyuncu, “Bu ritüelleri yapmak hoşumuza gidiyor. Aile arasında nikah yapmıştık, şimdi arkadaşlarımızla eğleneceğiz. Kızımızı bekliyoruz. Heyecanlıyız” dedi.

Emirgan’da gerçekleştirilen çiftin düğününe birçok ünlü isim katıldı. Mart ayında sade bir nikah töreni ile evlenen çiftin düğünü de renkli geçti. Bu tür ritüelleri çok sevdiğini dile getiren oyuncu, geçtiğimiz günlerde ‘anneliğe geçiş kutlaması’ yaparak dikkat çekmişti.

Oyuncu, bunun Anadolu’da bir gelenek olduğunu hatırlattı ve bu tür ritüellere çok önem verdiğini anlattı. Oyuncunun geçtiğimiz hafta paylaştığı kadın çemberi buluşmasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Demet Evgar (@temedragve)’in paylaştığı bir gönderi

Evinin bahçesinde arkadaşları ile bir araya gelen oyuncu dualar okutmuş ve kızını sağlıklı bir şeklide beklediklerini belirtmişti. Bu buluşma hakkında konuşan Demet Evgar, şu açıklamayı yaptı:

“Çok büyük bir dileğimdi. Aslında çok eski bir gelenek. Çok güzel, çok büyülü oldu gerçekten. Çok hisli oldu, herkese dokunan bir çember oldu. Kadın çemberleri önemlidir, Anadolu’da da önemlidir. Merak edenler araştırırlarsa göreceklerdir. Tavsiye ediyorum herkese çemberleri.”