Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı, Türk dizi tarihine damgasını vurarak veda ediyor!

Masumlar Apartmanı, Türk dizi tarihine damgasını vurarak veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezondur TRT1 ekranında devam etmekte olan Masumlar Apartmanı dizisine veda zamanı geldi. 24 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 71. bölüm ile birlikte dizi son kez izleyicilerle buluşacak.

Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar üçlüsünün sırtladığı Masumlar Apartmanı dizisinin geçen haftaki bölümünde çocukların babası Metin karakterinin ölümü büyük hüzün yaşatmıştı. Metin Coşkun, çok başarılı bir performans ile yer aldığı dizinin finalinden önce hikayeden ayrıldı.

Masumlar Apartmanı dizisinde 71. final bölümünde Safiye ile Gülben, babalarının son hayalini de gerçekleştirmek için adım atacak. Beyazlar içindeki iki kadın, babalarının onları denize girerken görmek istediğini hatırlıyor ve onun bu hayalini de gerçekleştiriyor. Tabi ki Han da onları takip ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin finalinde umut ve mutluluk dolu sahneler, Hikmet’in hayalini kızlarının gerçekleştirmesi ile hüzünlü anlar da yaşatacak. Dizi hayranları için Masumlar Apartmanı son yılların en başarılı hikayesi olmasının yanı sıra, Türk dizi tarihine de farklı hikayesi ile damga vurduğunu düşünüyor.

Masumlar Apartmanı, Türk dizi tarihine damgasını vurarak veda ediyor! 7

Her bölümde sinema filmi tadında hikayeler izlediklerini belirten dizi hayranları, bu kadar kaliteli bir yapımı ortaya koyduğu için hem tüm ekibe hem de TRT1’e teşekkür eden paylaşımlarda bulundu.

Bir izleyicinin diziyle ilgili şu yorumu birçok kişinin de duygularını anlatıyor: “Gerçekten Türk dizi tarihindeki en ayrıcalıklı yapımdı. Oyuncu kalitesi, her bölüm sinema tadı hissi veren görüntü kalitesiyle.”

Dizinin daima çıtayı yükselttiğini ve hikayede hiç geriye düşmediğini düşünen Masumlar Apartmanı hayranları, çizgisini bozmadan ve her bölümü de milyonları etkileyen böyle kaliteli dizilere çok ihtiyaç olduğunu belirtiyor.

İşte 24 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin 71. ve final bölümü fragmanı: