Ana sayfa Dizi Haberleri Han sen ne yaptın? Masumlar Apartmanı’nda bir gerçek daha ortaya çıktı!

Han sen ne yaptın? Masumlar Apartmanı’nda bir gerçek daha ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 56. bölümüyle bu hafta ekrana gelen TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda bir sır perdesi daha aralandı. Bir kaç haftadır diziye adeta kabus gibi çözen kişinin kim olduğu merak konusuydu. Han’ı çöplükte görüp kaçıran, ona işkence yapan, sürekli olarak geçmişi hatırlamasını isteyen ve özür bekleyen adamın kimliği ortaya çıktı!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun yer aldıkları Masumlar Apartmanı dizisi, Salı akşamlarının beğenilen yapımları arasında. Dizi, ilk sezonda reyting birinciliğini kimseye kaptırmazken, 2. sezonunda ise atv’nin Destan dizisinin gerisine düştü. Yine de kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip olan dizide, Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han’ın, çocukken yaptığı bir hatanın sonuçları ortaya çıktı!

Han, kendisine işkence yapan, daha sonra babasını kaçıran adamın kim olduğunu anlamak için yoğun bir çaba harcadı. İpuçlarından yola çıkarak, hayatında büyük bir boşluk yaşattığı Mazlum isimli çocuk olduğunu anladı bu kişinin.

Birlikte aynı yatılı okulda kalan Mazo’nun, takıntılı bir şekilde sevdiği öğretmeni Melek ile yakınlaşmasını kıskanmıştı Han. Ayrıca Mazo ve babasını mutlu bir şekilde görmek de Han’ın ailesi tarafından ilgisiz kalması sonrası ağır bir tablo oluşturmuştu.

Han sen ne yaptın? Masumlar Apartmanı'nda bir gerçek daha ortaya çıktı! 7

Han, Mazo’nun hafta sonu babası ile dışarı çıkacağını öğrenince onu tuvalete kilitlemiş ve gitmesine engel olmuştu. Hafızasını iyice zorlayan Han, Mazo’nun babasının bu olay sonrasında ölmesiyle hayatı boyunca yaşayacağı bir ızdırapa sürüklemişti onu.

Mazo’nun babası ile güzel vakit geçireceği son gününü de elinden almıştı yaptığı kıskançlık sonrası davranışı ile. Han o günü hatırladığında kahroldu ve Mazo’da özür diledi. Ancak bu özür, hayatı boyunca büyük bir acı yaşayan Mazlum için pek de tatmin edici değildi!

İzleyici, ailesi tarafından yatılı okula gönderilen, ilgi gösterilmeyen, sevgiden uzak büyüyen Han’ın yaptıklarını artık kabullenmekte zorlanıyor! Her seferinde geçmişinde büyük bir hata ile izleyicinin karşısına çıkan Han’ın yaptıklarına da kızıyor.

Bu gelişmeler sonrasında babasına kendisini ölen oğlu Ömer olarak tanıtan Mazlum ile nasıl bir hesaplaşma yaşayacağı da merak konusu…

İşte Han’ın çocukluğunda hatırladığı o olaylar…