Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir 3 hafta aşırı sıcakta yeni filmi için ter dökecek!

Hande Doğandemir 3 hafta aşırı sıcakta yeni filmi için ter dökecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, bu yaz döneminde dinlenmek yerine 49 isimli yeni bir sinema filmi için sete çıkacak. İsmail Hacıoğlu ile birlikte başrolde yer alacak olan oyuncu, Türkiye tarihine geçen bir olayın anlatımıyla izleyici karşısına çıkacak.

IŞID terör örgütünün Irak’taki Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nu kuşatması ve buradaki 49 kişiyi rehin almasının hikayesini izleyeceksiniz. 49 ismi verilen sinema filminde Türkiye Milli İstihbarat Teşkilatı’nın bu rehineleri kurtarmak için ne kadar büyük bir çaba ortaya koyduğu yansıtılacak.

Oyuncu, “Temmuz’da 3 hafta Kilis’teyim. Onun provaları, çalışmaları var. Vakit öyle geçiyor” diye konuştu. Bu 3 haftalık çekim sürecinde çok çalışacaklarının bilgisini veren oyuncu, yeni rolünün heyecanı içinde olduğunu ifade etti.

Hande Doğandemir 3 hafta aşırı sıcakta yeni filmi için ter dökecek! 39

49 sinema filminin heyecanını yaşayan Hande Doğandemir, bu sezon Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisiyle büyük başarı kazanmıştı. Çok farklı bir karakteri başarıyla canlandıran oyuncu, dizinin kısa sürmesine rağmen başarılı performansı ile akılda kalıcı oldu.

Yine bu sezonun etkili projesi olan Mahkum’da çok başarılı bir sezon geçiren İsmail Hacıoğlu’nun da başrolde yer alması 49 filminin çok etkili bir proje olacağını anlatıyor.