Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir, bir gecede hayatı elinden alınan Masal oldu!

Hande Doğandemir, bir gecede hayatı elinden alınan Masal oldu!

tarafından ker_def

Yüzleşme dizisi gümbür gümbür geliyor…

4 dizisini yeni sezonda bir bir yayından kaldıran Kanal D, şimdi de Yüzleşme dizisine sarıldı.

Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun oynadığı, yapımını T Company’nin üstlendiği “Yüzleşme” dizisi yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

Kanal D’de ekrana gelecek ‘Yüzleşme’ dizisinin yeni tanıtımında, Masal karakterine hayat veren Hande Doğandemir’in sözleri merak uyandırdı.

Oyuncu, “Ben Masal… Çocukluğumu bıraktığım yerde, bıraktım gerçek adımı. Bir gecede hayallerimi, ailemi ve ilk aşkımı aldılar elimden ama ölmedim. İntikam almak için mezarımdan geri döndüm” demesi, izleyicileri derinden etkiledi.

Dizide kendine güvenli, zeki ve duru güzelliği olan Masal karakterine hayat verecek olan Hande Doğandemir, yayınlanan tanıtımla dikkatleri üzerine topladı. Yüzleşme’de genç yaşına rağmen güçlü bir iş kadını olan Masal’ın, Kalender kasabasına gelişi ile yıllardır saklanan sırlar ortaya çıkacak.

Kanal D’nin; T Company imzalı, yapımcılığını Bülent Turgut’un üstlendiği yeni dizisi Yüzleşme, yakında izleyici karşısına çıkacak.

Senaryosunu Altuğ Küçük’ün İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu dizi tanıtımları ile merak uyandırdı.

Dizinin hikayesi…

“Hikaye, çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında geçiyor. Masal ismindeki esrarengiz kadının kasabaya gelişi ile 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkacak ve kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.