Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Doğandemir çok çalışıp hayaline kavuşacak!

Hande Doğandemir çok çalışıp hayaline kavuşacak!

tarafından ker_def

Hande Doğandemir, son dönemde diziler konusunda üst üste şanssızlıklar yaşayan bir isim. Can Kırıkları ve Yüzleşme dizileri geçen sezon yer aldığı yapımlardı. Ancak Doğandemir’in ekran macerası her iki dizi de çok kısa sürdü.

Doğandemir, hayalleri bulunduğunu ve bunları gerçekleştirmek için de çok çalışması gerektiğini söyledi. Ünlü oyuncu, “’Tamam işte tam da burası’ diyebileceğim bir nokta yok. Çok çalışıp kendimi geliştirip hayallerimi gerçekleştirmek tüm amacım” ifadelerini kullandı.

Hande Doğandemir çok çalışıp hayaline kavuşacak! 9

MAG Dergisinin Eylül sayısına açıklamalar yapan Doğandemir, deniz temalı özel pozlar da verdi.

Kendisi ile ilgili bilinmeyenleri anlatan güzel oyuncu yeni sezonda tiyatro izleyicisiyle buluşacağı “Waterproof” oyununda nasıl bir karakteri canlandıracağını da paylaşıyor.

Hande Doğandemir çok çalışıp hayaline kavuşacak! 10

“Hırslı biri misin?” sorusuna “Hırsım sabretmemi ve çok çalışmamı sağlayacak kadar” diyerek yanıtlayan Hande Doğandemir, aşk ile ilgili ise şunları söylüyor: “Benim aşka dair kalıplaşmış bir tanımım yok. Aşkın, ilgi duyduğunuz cinse hissettiklerinizden daha fazlasını olduğunu düşünüyorum”

Hande Doğandemir çok çalışıp hayaline kavuşacak! 11

Hiç bilinmeyen yönlerini sıcak ve sempatik tavırları ile anlatan güzel oyuncu duygular mı mantık mı sorusunu ise “Tamamen kalbiyle hareket eden bir kadındım. Duygularınızın ve hislerinizin sizi götürdüğü yere çok inanırım ama maalesef hayat size mantığınızı devreye sokmanız gerektiğini hatırlatan bir çok deneyim yaşatıyor. Bu da benim sınavım, öğreniyorum” diyerek yanıtlıyor.