Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı Hayatımın Aşkı ABD’de yayınlanacak!

Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı Hayatımın Aşkı ABD’de yayınlanacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’de altı yıl önce ekrana gelen ve Hande Doğandemir ile Serkan Çayoğlu’nu bir araya getiren Hayatımın Aşkı dizisi ABD’de yayınlanacak. Bugün pek çok insan tarafından hatırlanmasa da Hayatımın Aşkı dizisi bu iki oyuncunun kariyerinde çok önemli bir yere sahip.

Lucky Red yapımcılığında çekilen Hayatımın Aşkı dizisi, başarılı yönetmen Hakan Kırvavaç’ın imzasını taşıyordu. Romantik komedi türündeki Hayatımın Aşkı, 18 Eylül 2016’da yayınlanan 17. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Ömrü çok uzun sürmeyen ve bugün pek çok kişi tarafından hatırlanmayan Hayatımın Aşkı dizisi çok yakında ABD’de yayınlanmaya başlayacak. Dizi,20 Haziran’dan itibaren ABD’de İspanyolca olarak Türk dizisi yayını yapan Kanal D Drama kanalında Amor de mi vida adıyla hafta içi her gün ekrana gelecek.

Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı Hayatımın Aşkı ABD’de yayınlanacak! 7

Hayatımın Aşkı dizisinin senaryosu Ekin Atalar ve Gökhan Horzum tarafından kaleme alınıyordu. Dizide Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nun yanı sıra Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Avni Yalçın, Ayşegül İşsever, Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parasayar, İlay Erkök, Gizem Terzi ve Yonca Evcimik gibi dikkat çekici isimler rol alıyordu.

17 bölüm süren Hayatımın Aşkı dizisinin konusu şöyleydi: Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir.

Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.