Ana sayfa Sosyal Medya İspanya’da Kardeşlerim rüzgarı esiyor!..

İspanya’da Kardeşlerim rüzgarı esiyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi, izleyicinin beğenisini kazanan bir yapım olarak öne çıktı. İki sezon boyunca cumartesi akşamları ekranlara damga vuran dizi, geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı.

NG Medya imzalı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dram, gençlik ve aşk türündeki dizide Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Simge Selçuk ve Ahu Yağtu’ya genç oyuncular Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun eşlik ediyor.

İspanya’da da oldukça popüler olan Kardeşlerim dizisi İspanyol bir kanalın hit dizisi oldu. TV Eleştirmeni Sina Koloğlu’nun haberine göre; İspanya’da Kardeşlerim rüzgarı esiyor.

İspanya’da Kardeşlerim rüzgarı esiyor!.. 7

İspanya’nın önemli dizi sektörü sitelerinden Formula TV’nin dizi ile ilgili yorum haberinde Kardeşlerim dizisinden  ”Antena 3 kanalının yeni uluslararası hit dizisi Türkiye’den’ başlığıyla söz edildi. Dizinin kadrosunun tanıtıldığı yazıda,  ‘Çok iyi geri dönüşler vermeye devam ediyor’,  ‘Bağımlılık yapan bir hikaye’, ‘40 ülkeye satılan gişe rekortmeni dizi’, ‘Son zamanların en çok prim yapan dizisi’ ifadeleri kullanıldı.

Kardeşlerim’in üçüncü sezon için Ağustos ayında yeniden çekimlerinin başlaması bekleniyor. Öte yandan dizinin dikkat çeken karakterlerinden birisi olan ‘Harika’ya hayat veren Gözde Türker diziye 52. bölümde veda etmişti.

Yeni sezonda farklı oyuncuların diziye katılması bekleniyor. Bazı isimlerin de ayrılığı söz konusu.  Henüz hangi karakterin gideceği net olmasa da yeni sezonda yeni sürprizlerin izleyenleri beklediği aşikar…