Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Altunorak, Maviye Sürgün dizisindeki Ozan ile gerçek hayatta karşılaşsa çok acayip şeyler olur!

Serkan Altunorak, Maviye Sürgün dizisindeki Ozan ile gerçek hayatta karşılaşsa çok acayip şeyler olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Maviye Sürgün dizisi, Latin Amerika ile bağlantılı yürüyen bir iş olarak öne çıktı. Türkiye’de çekilen ve ilk gösterimi Latin Amerika ülkelerinde yapılan Maviye Sürgün dizisi yurt dışında Blue Cage ismi ile çok konuşuldu.

Yaz döneminde Show TV’de yayınlanmaya başlanan Maviye Sürgün dizisinin başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ile Serkan Altunorak bulunuyor. 3 ünlü oyuncunun 6 ay boyunca Marmaris’in Selimiye bölgesinde çekimlerini gerçekleştirdiği Maviye Sürgün dizisi, ilgi çeken bir dram hikayesi oldu.

Sosyal medya ortamında da izleyicilerin sıklıkla bahsettikleri Maviye Sürgün dizisi, Ozan Adar karakterini canlandıran Serkan Altunorak için ilkleri yaşadığı bir proje de oldu.

Dizinin isminin ilk başta kendisini çok etkilediğinden bahseden Altunorak, “Adı çok ilgimi çekti, oynayacağım karakter ve hikayenin devamı çok ilgimi çekti. Ozan karakteri çok çok ilgimi çekti. İlk defa bu kadar ters köşe bir rol oynuyorum” diye konuştu.

Rol arkadaşlarının dizideki rolü kabul etmesinde etkili olduğundan bahseden Serkan Altunorak, çekimler nedeniyle 6 ay boyunca kaldığı Selimiye’yi de çok sevdiğini söyledi.

Serkan Altunorak, Maviye Sürgün dizisindeki Ozan ile gerçek hayatta karşılaşsa çok acayip şeyler olur! 7

Ünlü oyuncu, “Sanırım çekimlerin yapılabileceği en güzel yerlerden birindeyiz. Gerek doğası, gerek havası ve çalışma şartları olsun… Tabii ki zorlukları vardı, kış düşünüldüğü kadar o kadar sıcak ve zevkli geçmiyor” dedi.

Marmaris’in doğasının kendilerini çok etkilediğinden bahseden oyuncu, motive olduklarını da anlattı. Çekimler sırasında kendisi için en enteresan sahnenin dalış yaptığı anlar olduğuna değindi.

Serkan Altunorak, zaten dalış yapmayı seven bir isim ve bu sahne için şunları söyledi: “Benim için en enteresanı, zaten hobi olarak dalış yapıyordum, burada onu kullanabildik. Aralık ayının ortasında 2 saat dalış sahnesi çekmem biraz enteresan bir tecrübeydi diyebilirim.”

Canlandırdığı Ozan karakteri ile arkadaş olmak isteyip istemeyeceği de sorulan oyuncu, çok karanlık işlerin içinde birisini canlandırdığını vurguladı.

Serkan Altunorak, “Hiç öyle bir dünya ile bir bağlantım olmadı, öyle tanıdığım birileri olmadı. Gerçekte nasıl olurdu, öyle bir insan ile karşılaşsam ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Bunu düşünmedim değil, oynadığım karakterde birisi ile gerçek hayatta karşılaşsam, eminim çok daha başka bir reaksiyon verebilirdim” diye konuştu.