Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, yeni dizisinde Derin karakteri sayesinde yepyeni deneyim fırsatına kavuştu!

Hande Doğandemir, yeni dizisinde Derin karakteri sayesinde yepyeni deneyim fırsatına kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Show TV’de yayınlanmakta olan Hayat Bugün dizisinde acil tıp uzmanı Derin karakteriyle başrolde yer alan Hande Doğandemir, yoğun bir dönem yaşıyor. New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin yerli uyarlaması olarak öne çıkan Hayat Bugün dizisinde reytinglerin düşmeye başlaması herkesi üzerken, ekibin yoğun çabası ise takdir topluyor.

Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü ve Tansel Öngel ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Hande Doğandemir, acil tıp uzmanlarının hastanelerde yaşadıkları zorlu anları sahnelerken, onların yaşadığı zorlukları ve büyük mücadeleleri de insanlara aktararak önemli bir farkındalık adımları atıyor.

Derin karakteri ve yeni dizisinden bahseden oyuncu, çok heyecanlı bir sürecin içinde olduklarını anlattı. Doğandemir, “Benim bütün sahnelerim acilde geçtiği için çok hareketli ve adrenalini çok yüksek” diye konuştu.

Hande Doğandemir, yeni dizisinde Derin karakteri sayesinde yepyeni deneyim fırsatına kavuştu! 7

Danışman doktorlar ve acil tıp uzmanları ile çalışarak rolüne hazırlanan oyuncu, hem zorluk yaşadığı hem de heyecanlı anlar olduğu için keyifli süreç yaşadığını ifade etti.

Hayat Bugün dizisinde bir diğer önemli konu ise tıp ve doktorluk konularını içerdiği için ayrıntılar çok önemli. Yanlış yapmamaya özellikle özen gösteren ekip, uzmanlardan destek alarak bu süreci geçiriyor.

Hande Doğandemir, “Ben de onlara çok dikkat ediyorum. Doktor danışmanlarımız hep sette, en çok dikkat ettiğimiz ve merak ettiğimiz yerler oralar” diye konuştu.

Damar yolu açmaktan, hasta bakma ritüellerine kadar dizi oyuncuları yeni bilgiler ediniyor ve böylelikle genel kültürleri de dizi sayesinde bir hayli artıyor.