Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, yeni dizisinde şaşırtacak bir rolle geliyor! Kendisi açıkladı…

Hande Doğandemir, yeni dizisinde şaşırtacak bir rolle geliyor! Kendisi açıkladı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi ile gelmişti Hande Doğandemir. Oyuncu, iddialı başlayan dizisinin erken finali sonrasında ise hüsrana uğradı. Geçtiğimiz sezon ekrana gelen dizinin ardından Doğandemir’in hayranları oyuncunun yeni dizisini merakla bekliyordu. Sonunda beklenen haber geldi!

Hande Doğandemir, son dönemde revaçta olan hastane dizilerinden bir yenisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Dizi, Netflix izleyenlerinin bildiği bir dizinin uyarlaması olacak. New Amsterdam ismiyle yayında olan dizinin yerli uyarlamasında Hande Doğandemir de rol alacak.

Dizinin isminin bir süre önce Hayat Bugün olarak lanse edilmesinin ardından Doğandemir’in de projede yer alacağı öğrenilmişti. Geçtiğimiz sezon Barbaros Akdeniz’in Kılıcı dizisinde rol alan Ulaş Tuna Astepe ile birlikte Doğandemir, başrolde yer alıyor Hayat Bugün dizisinde.

New Amsterdam, izleyenlerin beğenisini kazanan bir yapım. Dizinin yerli uyarlamasının da aynı ilgiyi görmesi bekleniyor. Hande Doğandemir, ekrana bu kez bambaşka bir rolle dönecek. Hayranlarının merakla beklediği haberi ise kendisi verdi!

Hande Doğandemir, yeni dizisinde şaşırtacak bir rolle geliyor! Kendisi açıkladı... 8

Oyuncu, acil serviste görev yapan bir doktor olarak ekrana gelecek. Rolü için çalışmalara bir süre önce başlayan oyuncu, yeni eğitimler alarak kendisini geliştiriyor şu sıralar. Doğandemir, yeni dizisini instagram hesabından senaryonun fotoğrafıyla duyurmuştu yakın zamanda.

Provaları başlayan dizi öncesindeki heyecanını da paylaşan Hande Doğandemir, yeni dizisiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“New Amsterdam diye bir dizinin dünyada ilk uyarlaması Türkiye’de yapılacak. O yüzden çok heyecanlıyım. Ben de acil baş hekimini canlandıracağım için bir sürü provalarım var, çalışmalarım var. Güzel geçiyor.”

Hande Doğandemir, yeni dizisinde şaşırtacak bir rolle geliyor! Kendisi açıkladı... 9

Dizi, Show TV’de ekrana gelecek. Çekimleri henüz başlamayan Hayat Bugün dizisinin ön hazırlıkları ise devam ediyor. Ulaş Tuna Astepe, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, dizinin pozitif yönlerinin öne çıkarak, herkesin hikayesini anlatacağını ve duygusal yönünün de ağırlıkta olacağını belirtmişti.

Diziyle ilgili ilk resmi açıklamada yakın zaman önce yapıldı. O3 Medya imzalı dizinin Hayat Bugün olarak yayınlanacağı belirtilirken, Lisans hakları, NBCUniversal Formats’a ait olan ‘New Amsterdam’ dizisinin, tüm dünya çapında ilk uyarlamasının da Türkiye’de gerçekleştirileceği belirtilmekte.