Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisine katılan sürpriz isimler, atv’nin yeni sezon tanıtımında ortaya çıktılar!

Yalnız Kurt dizisine katılan sürpriz isimler, atv’nin yeni sezon tanıtımında ortaya çıktılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Osman Sınav imzasını taşıyan Yalnız Kurt dizisi, geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlamıştı. Dizinin sadık izleyenleri ilgiyle takip ettikleri yapımın yeni sezonda da devam edecek olmasından çok mutlu. Ayrıca dizinin hikayesini güçlendirmek için yeni karakterler de Yalnız Kurt dizisine dahil oldu.

atv’nin sevilen dizisine katılan isimler, kanalın 2022-2023 sezon tanıtımında ortaya çıktılar! Daha önce de pek çok fenomen yapımda imzası olan Yönetmen ve Yapımcı Osman Sınav’ın üzerinde titizlikle çalıştığı dizi, yeni sezonda hem hikayesinde hem de karakterlerde bazı değişimler yaşayacak.

Dizinin ilk sezonunda Sare karakterini canlandıran Damla Colbay, hikayeye veda etmişti. Bunun üzerine yeni sezonda bir başka ismin ön plana çıkacağı, tanıtım çekimlerinde ortaya çıktı! Brezilyalı oyuncu Jessica May’in başrollerden biri olarak yerini aldığı, atv’nin tanıtımında görülmekte.

İzleyiciler, Jessica May’in hangi rolde yer alacağını merak ediyordu. May, Yalnız Kurt dizisine Meryem karakteri ile gelecek. En son yine atv’nin Maria ile Mustafa dizisinde rol alan Jessica May, iki yıl aranın ardından tekrar ekrana dönüyor!

Yalnız Kurt dizisine katılan sürpriz isimler, atv'nin yeni sezon tanıtımında ortaya çıktılar! 11

atv tanıtım çekimlerinde dizideki meslektaşları ile buluşan oyuncu, yeni projesi ile ilgili heyecanını dile getirdi. Jessica May, diziye yeni katılan ve başrolde yer alan isimlerden Yalcın Hafızoğlu ile çekimlere katıldı. Oyuncu, Yalnız Kurt’un kadrosuna dahil olması ile ilgili olarak “Ben çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Yalnız Kurt gibi bir projede yer almak benim için onur verici. Ayrıca tekrar atv ailesinde olmak beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Yalnız Kurt dizisinin başrol erkek oyuncusu Hasan Denizyaran da yeni sezonla ilgili olarak heyecanlı olduklarını belirtmekte. Denizyaran, tanıtım çekimlerinin de son derecek eğlenceli belirtmekte. Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt dizisinden sonra popüler oldu ve hayran sayısını giderek arttırıyor.

Yalnız Kurt dizisine katılan sürpriz isimler, atv'nin yeni sezon tanıtımında ortaya çıktılar! 12

Diziye ikinci sezonda da devam edecek olan iki isim Yaprak Medine ve Murat Han da tanıtım çekimlerinde hazır bulunan isimler arasındaydı. Bu arada bir başka ismin daha hikayeye dahil olduğu çekimlerde ortaya çıktı. En son Gülümse Kaderine dizisinde rol alan Yalçın Hafızoğlu da kadroya yeni katıldı.

Tanıtım çekimlerinde dikkat çeken Yalçın Hafızoğlu, yeni projesiyle ilgili ilk açıklamasında “Oynadığım karakter birazcık farklı, bayağı heyecanlıyım. Bir an önce başlamasını” sözlerini kullandı.

Yalnız Kurt dizisine katılan sürpriz isimler, atv'nin yeni sezon tanıtımında ortaya çıktılar! 13

Dizinin dikkat çeken isimlerinden Yaprak Medine, “Ekip arkadaşlarımızdan aldığım duyumlara göre herkes çok güzel hazırlandı. Bu sezonun bomba gibi olacağını düşünüyorum” sözleriyle yeni sezon heyecanını paylaştı.

Yalnız Kurt dizisine katılan sürpriz isimler, atv'nin yeni sezon tanıtımında ortaya çıktılar! 14

Hakan Bilgin, Hazım Kömükçü, Gökçe Özyol, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran ve Alper Saylık gibi isimlerin de ikinci sezonda Yalnız Kurt dizisine katılması bekleniyor.

Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturduğu, yapımını Sinegraf’ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze’nin kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Osman Sınav üstleniyor.

Yalnız Kurt dizisine katılan sürpriz isimler, atv'nin yeni sezon tanıtımında ortaya çıktılar! 15

Her bölümde adeta bir bulmacanın çözülmesi gibi heyecanlı anlar yaşatan Yalnız Kurt dizisinin sevilen oyuncusu Murat Han da yeni sezonda dizinin güçleneceğini belirtiyor. Oyuncu, Ünlü oyuncu, “Hikayeler de genişleyecek, bence dizinin anlatım dizi çok daha güçlenecek diye düşünüyorum, yeni katılan arkadaşlarla birlikte” diye konuştu.