Ana sayfa Dizi Haberleri Fikret Fekeli’yi unutun! Furkan Palalı, romantik komedi ile dönüyor!

Fikret Fekeli’yi unutun! Furkan Palalı, romantik komedi ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sezon sonunda final yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son dönemlerine damga vuran isimlerden birisi de Furkan Palalı oldu. Diziye esrarengiz bir şekilde girdiğinde herkesi şaşırtan bir karaktere hayat vermişti. Fikret Fekeli olarak Adanalı bir isme hayat veren Furkan Palalı, dizinin 3. ve 4. sezonlarında yer alarak kariyerine de çok özel bir projeyi dahil etmiş oldu.

Dizide oynadığı rolle dikkatleri çeken Furkan Palalı, oyunculuğu ile de ayrıca beğeni topladı. 2010 yılında Küçük Sırlar dizisi ile ekrana adım atan Furkan Palalı, aradan geçen 12 yıl boyunca çok farklı yapımlarla izleyici karşısına geldi. Fikret Fekeli karakteri ise oyuncu için de izleyiciler için de çok farklı bir karakter olarak hanesine yazıldı oyuncunun.

Dizinin en dikkat çeken rollerinden birine hayat veren Furkan Palalı için Bir Zamanlar Çukurova dizisi, oyunculuk kariyerinde de ayrı bir çıkış noktası yakalamasını sağladı. Şimdi hayranları onun yeniden ekrana dönüşünü sabırsızlıkla beklemekte.

No:309 dizisinde Demet Özdemir ile partnerliği de o dönem beğeni toplayan oyuncu, romantik komedilere de çok yakıştırılan bir isim. Daha önce bu türde izleyenlerin beğeni ile izlediği Furkan Palalı, yeni sezonda tekrar Fikret Fekeli’den çok farklı bir karakterle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın Adana’daki yoğun geçen çalışmalarından sonra dinlenmeyi tercih eden Furkan Palalı, ayrıca bu süreçte bir de film çektiklerini açıkladı. Oyuncu, “Yoğun bir sezon geçirmiştim. Şehir dışı olduğu zaman zor oluyor. Ama işin cilvelerinden bir tanesi de o. Biraz dinlendim. Bir dijital platforma sinema filmi çektim. Sürpriz olsun, onunla ilgili çok bilgi vermiyorum. Hangi platforma olduğunu da yapımcı açıklasın” diyerek şaşırttı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Furkan Palalı'nın hayranlarına yeni bir sürprizi var! 59

Furkan Palalı’nın rol aldığı film büyük merak konusu oldu. Hangi dijital plaftorm için çekildiği henüz belli değil Ancak oyuncunun ser verip sır vermemesi de hayranlarını bir hayli meraklandırmış durumda.

İki sezondur ekranda dram bir karakterle rol alan oyuncu, Fikret Fekeli’yi unutturmaya hazırlanıyor! Romantik komedilere çok yakıştırılan Furkan Palalı’nın son açıklaması, fanları tarafından da heyecanla karşılandı. Benim Tatlı Yalanım isimli romantik komedideki rolü de çok beğenilen oyuncu, hayranlarını yine güzel bir romantik komedi filmiyle sevindirecek.

Furkan Palalı, filmle ilgili detay vermemek için dikkat ederken, 2023 yılında yayınlanma ihtimalinden bahsetti. Filmin sıcak ve samimi bir film olduğunu ve dram unsurları barındırmayan, keyifli bir romantik komedi olduğunun da altını çiziyor…