Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir, Yüzleşme dizisinden çok umutlu!

Hande Doğandemir, Yüzleşme dizisinden çok umutlu!

tarafından zk zk

Dün akşam Kanal D’de ilk bölümü ekrana gelen Yüzleşme dizisiyle ekrana dönen Hande Doğandemir, diziyi, dizideki rolünü ve Alanya’da yaşamanın nasıl olduğunu anlattı.

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu’na konuşan Doğandemir, yıllar sonra intikam için sırlarla dolu kasabaya yeniden dönen genç bir kızın hayatını anlatan dizide Masal karakterini oynuyor.

Doğandemir, “Masal’ın yaşadığı tüm acıları cebine koyup, kendisinden çalınanları almak için dönmesi beni çok heyecanlandırdı” diyerek Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıer’le çalışacak olmanın da diziyi tercih etmesindeki sebep olduğunu söylüyor.

Bir kasabanın genç bir kızın hayatını çalmasıyla başlayan hikayede Masal’ın yıllar sonra hesap sormaya gelmesiyle devam ediyor. Dizi için “Son derece derinlikli ve titizlikle yazılmış, çok etkileyici bir hikaye” tanımlamasını yapan Hande Doğandemir, kendi hayatında kin ve öfke konusunda ne düşündüğünü de şöyle anlatıyor:

Hande Doğandemir, Yüzleşme dizisinden çok umutlu! 7

“Elbette yaşadığım haksızlıklar karşısında kin duyarken, öfkelenirken buluyorum kendimi, ama buna eskisi kadar teslim olmuyorum. Haksızlıklar karşısında hakkımı korumak için yeri geldiğinde hesap sorup, yüzleşebilirim ama intikam almak gibi bir duygum yok. Böyle negatif duyguların ağrılığını yaşamak, kendime yük etmek istemem. Yüzleşmemi kendimle yapar ve geri kalanını hayatın kendi düzenine teslim ederim. Böyle olduğunda kendimi çok daha huzurlu güçlü ve mutlu hissediyorum.”

Dizi çekimleri için iki aydır Alanya’da bulunan Hande Doğandemir İstanbul’dan uzak olmakla ilgili de şöyle konuşuyor:

“İki ay genelde çalışarak geçti. İşim olmadıkça İstanbul’a dönmeyi pek düşünmüyorum. Buranın sakinliğine ve huzuruna hemen alışıyor insan. Burada kurduğumuz hayattan genel olarak çok mutluyuz. Kendime zaman ayırıyorum, film izliyorum, sahilde yürüyüşe çıkıyorum, fotoğraf çekiyorum, kitap okuyorum, yeni mekanlar keşfediyoruz, bisiklete biniyoruz ve yemeğe gidiyoruz hep beraber. Harika geçiyor zamanlarımız. Güzel olan ortak bir iş yaptığınız bir ekiple iş dışında da güzel vakit geçirebilmek ve bundan çok keyif almak. Burada bunu yakaladık ve bu konuda çok şanslıyız.”