Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in hem dizisinde hem aşk hayatında işler yoluna girdi!

Hande Doğandemir’in hem dizisinde hem aşk hayatında işler yoluna girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annemizi Saklarken isimli diziyle ekranlara geri dönen Hande Doğandemir, çok yoğun bir dönem geçiriyor. Handan karakterini canlandıran oyuncu, başarılı performansıyla hayranlarından takdir alırken, çok az dinlenerek dizinin başarısı için sette her türlü fedakarlığı ortaya koyuyor.

Annemizi Saklarken dizisinin ilgi çeken hikayesi, son iki bölümde yükselen reytingleri ile Hande Doğandemir, emeklerinin karşılığını artık daha güçlü şekilde alıyor. Kutsi ile de dizide başarılı bir partnerlik süreci yürüten oyuncu, zamanın büyük bölümünü sette geçiriyor.

Arkadaşı ile yemekte buluştuktan sonra kameralar tarafından görüntülenen ve yorgunluğu her halinden belli olan oyuncu, “Vallaha çok çalışıyorum. Çok yorgunum” diye konuştu.

Hande Doğandemir'in hem dizisinde hem aşk hayatında işler yoluna girdi! 7

Son dönemde Onur Tuna ile yaşadığı aşkın kanıtlanması ile de sosyal medyanın gündeminden düşmeyen oyuncu, röportajında bu ilişkisini de kabul etti. Onur Tuna ve Hande Doğandemir aşkı sosyal medyadaki fotoğraflar ile belgelenmişti.

Hande Doğandemir, Onur Tuna hakkında sorulan sorulara yanıt vermek istemedi. Gülümseyerek bu tür sorulardan kaçmaya çalışan oyuncunun utangaç hali de dikkatlerden kaçmadı.

Hande Doğandemir, ilişkiyi kabul eden tavrıyla ilk kez resmen Onur Tuna ile aşk yaşadıklarını göstermiş oldu.

Hande Doğandemir, hem dizide reytinglerin yükselmesi hem de aşk hayatının yoluna girmesi ile birlikte hayatının en güzel dönemlerinden birisini yaşıyor.