Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Develi, yeni dizisiyle birlikte kariyerinde bir ilke imza attı!

Büşra Develi, yeni dizisiyle birlikte kariyerinde bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkek Severse isimli yeni dizinin bir süredir çekimleri yapılıyor. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan proje öncesinde de hem fragmanlar hem de oyuncuların açıklamaları ile heyecanın iyice artması sağlandı…

Geçen sezon Akıncı isimli atv dizisinde başrolde izlediğimiz Büşra Develi, yeni yıla yeni bir dizi ile giriş yaptı. Romantik komedi hikayesi olan, içinde dram da barındıran Erkek Severse dizisinin ilk bölümü 20 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak.

Büşra Develi’nin canlandırdığı Zeynep karakteri, iki çocuk annesi, ayrıca hayatını zorluklarla yaşıyor ve aşktan da tamamen umudunu kesmiş birisi… Tam da böyle bir dönemde Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Kenan karakteri ile karşılaşan Zeynep’in hikayesi izleyicileri çok etkileyecek.

Büşra Develi, yeni dizisiyle birlikte kariyerinde bir ilke imza attı! 31

Senaryoyu okurken çok hızlı aktığını ve keyif aldığını anlatan Büşra Develi, “Oynamak istediğim çok fazla sahne vardı. Bir anda beni Zeynep’in hayatına dahil etmeş gibi hissettim. Bir aşk hikayesi, bir mücadele hikayesi. Bunun içinde gelişen tatlı, biraz insanları üzecek, ama umutla insanı bir yere taşıyan bir iş” açıklamasını yaptı.

Canlandırdığı Zeynep karakterinin naif bir kadın olduğunu vurgulayan oyuncu, ilk kez iki çocuklu bir anne rolünde yer alıyor. Böyle bir karakteri daha önce canlandırmadığını anlatan Büşra Develi, “Zeynep çok naif bir kadın. İki çocukla birlikte bir yaşam mücadelesi veriyor. Tatlı, zor, güldüğümüz, ağladığımız çok çevremizden birisi Zeynep… Çok farklı, iki çocuk annesi bir kadını canlandırmamıştım. Hayatına bakınca, oynadığım bütün karakterlerden çok farklı bir yerde Zeynep” diye konuştu.

Erkek Severse dizisini merakla bekleyen dizi hayranları, oyuncuları etkileyici açıklamalarıyla hikayeye daha çok ilgi göstermeye başladı.